De Dance Dance Dance kandidaten 2017

Dit zijn de Dance Dance Dance kandidaten van de 2017 editie

Het is tijd om de Dance Dance Dance kandidaten van 2017 te introduceren. De voorgaande jaren was het één grote spektakel en verwacht dat RTL en Talpa alles uit de kast halen om het derde seizoen nog groter te maken.
Vorig jaar heb ik iedere aflevering van Dance Dance Dance behandeld en dat ga ik dit jaar weer doen. Hieronder staan alle duo’s die het vanaf 2 september tegen elkaar opnemen tijdens het dans programma van RTL4. Hieronder de Dance Dance Dance kandidaten van links naar recht.

Dance Dance Dance Kandidaten 2017
Bron: RTL4

Laat mij de Dance Dance Dance kandidaten introduceren

Zoey & Marnix

Voor de Nederlandse kijker werd Zoey bekend toen zij viraal ging met de video waarin zij te zien was. Tijdens de Miss Universe verkiezing werd in de pauze Single Ladies van Beyoncé opgezet. Zij kon niet stil blijven staan en dat werd door de camera opgemerkt. Marnix is één van de dansers van die bij de musical The Lion King in het dansensemble. De twee Dance Dance Dance kandidaten leerde elkaar kennen op de middelbare school en bleven contact houden. De vriendschap zorgt ervoor dat zij elkaar vertrouwen. Hebben zij daarmee een voorsprong op de andere Dance Dance Dance kandidaten?

Renate & Koos

Tegenwoordig zijn Renate en Koos samen te zien bij Shownieuws achter de desk. Samen gaan zij de strijd aan met de andere Dance Dance Dance kandidaten. Renate begon haar carrière in de spotlight als model, maar wilde al snel meer. En zij kreeg de kans om haar debuut op de televisie te maken bij TMF en kreeg daar haar eigen middag programma. Qua ervaring geen gebrek want tot nu toe heeft zij een hele lijst met programma’s gepresenteerd.
Koos begon achter de schermen bij Shownieuws maar wist zich naar de voorgrond te worstelen. En is niet meer weg te denken bij SBS6.

Maan & Kaj

Maan won in 2016 The Voice of Holland en sindsdien zie je Maan overal opduiken. Van de Beste Zangeres tot aan de grootste festivals zij laat zien en horen dat zij kan zingen. Daar blijft het niet bij want haar opa en oma waren kampioen stijldansen. Om te laten zien dat het nog steeds in de familie zit doet Maan mee met Dance Dance Dance.
Dat doet Maan samen met Kaj. één van de zangeres van B-Brave, de boyband scoorde een aantal hits en besloten eerder dit jaar om uit elkaar te gaan. De twee jonge artiesten gaan met veel enthousiasme het avontuur aan.

Roué & Edsilia

Roué is als komediant/cabaretier avond aan avond te zien op het grote podium. In 1999 begon hij met het komedie gezelschap Freshwagon met optreden. Tegenwoordig kan je bijna geen kaartje voor zijn show krijgen, hij verkocht samen met de andere gabbers het Ziggodome uit, maar heeft hen ingeruild voor Edsilia. De zangeres werd voor het Nederlandse publiek bekend nadat zij in 1996 de Soundmixshow won. Twee jaar later deed zij mee aan het Eurovisie Songfestival en daar eindigde zij als vierde. De Dance Dance Dance kandidaten hopen in het derde seizoen verder te komen dan de vierde plek.

Stijn & Toprak

Stijn is voor vele beter bekend als Sam Dekker. Zij is vijf avonden in de week te zien bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar daar begon haar acteer carrière niet. Zij was als puber te zien in de jeugdserie Spangas, ze groeide uit haar rol en kon verder acteren in de Nederlandse soap serie. Toprak was voor haar rol in de soap lerares Engels. Zij wilde het roer omgooien en richtte zich op het acteren. Maar koos zelf om afscheid te nemen van de serie. De dames hopen met de passie voor acteren en dans heel ver te komen.

Latest Reviews