Dance Dance Dance Recap – Week 1

De Dance Dance Dance recap is terug van weggeweest, en het is tijd voor week 1

De Dance Dance Dance recap is terug van weggeweest, en het is tijd voor week 1
Bron: RTL en TV Gids | Dance Dance Dance

Het dansprogramma van RTL 4 is terug met een vierde seizoen. Een tijd geleden liet je al kennis maken met de nieuwe duo’s. Zij offeren zichzelf op om maanden lang te trainen voor de verschillende choreografieën. Dat betekend dat de Dance Dance Dance recap weer terug is. Want via Instagram lieten een hoop mensen weten klaar te zijn voor een nieuwe reeks van de recaps.

Met het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’ kunnen de duo’s een groot geld bedrag voor een goed doel bij elkaar dansen. Tijdens de afleveringen zie je verschillende optredens te zien. De duo’s dansen samen en moeten ook een solo optredens geven. De eerste weken hoeft er niemand naar huis. Na de derde week moet het eerste duo de wedstrijd verlaten.

Het is de eerste aflevering waarin de start positie van de duo’s duidelijk wordt. Hierna ga je zien welke duo’s het voor elkaar krijgen om richting een professionele danser te gaan. In de vorige seizoenen zag je vooral de jongere generatie van bekende Nederlanders naar de top gaan.

Alleen is het tot nu toe onduidelijk voor wie als eerst het doek valt. Want de ‘nul meting’ is heel goed. De cijfers van de jury ook heel positief. Waardoor de concurrentie dichterbij bij elkaar ligt, dan de vorige seizoenen. Toen kon ik de grote verschillen heel goed aanwijzen.

Tijdens de Dance Dance Dance recap week 1 zit de top 3 heel dicht bij elkaar

Tijdens de Dance Dance Dance recap week 1 zit de top 3 heel dicht bij elkaar
Bron: GIPHY | Dance Dance Dance

Voor mij is er een top 3 ontstaan, waarvan ik denk dat zij de grootste kans maken om seizoen 4 te winnen. Het zijn de duo’s Holly Mae en Soy, Britt en Urvin en het laatste duo Patrick en Marlayne. De drie duo’s hebben ieders wat anders wat zij kunnen toevoegen aan de wedstrijd.

Het eerste duo brengt de chemie naar de wedstrijd. Want Holly Mae en Soy hebben een relatie. Tijdens de repetities werd al duidelijk dat zij heel wat af kussen. De chemie die zij hebben kan heel goed van pas komen bij de duo dansen. Je zag het bij de ‘Solo Dance’. Het tweede een lichtelijke ervaring. Misschien niet helemaal eerlijk naar de rest van de duo’s, maar Britt en Urvin hebben een lichtelijke voorsprong.

Dan het laatste duo, zij hebben heel veel humor. Waardoor zij elkaar door de moeilijke repetities kunnen loodsen. De optredens zowel solo als samen wisten er voor mij tijdens de eerste aflevering het beste uit de verf te komen. Het zag er strak uit en brachten het gevoel van het nummer goed over. Bij de eerste ‘Dance Dance Dance recap’ is er een top 3 ontstaan die heel dichtbij elkaar zitten.

Latest Reviews

Ook interessant
De kerst begint vroeg bij Netflix, want zij lanceren The Christmas Chronicles Teaser Trailer
The Christmas Chronicles Teaser Trailer