Dance Dance Dance Recap – Week 2

De dansers zijn er klaar voor maar ben jij klaar voor de Dance Dance Dance recap – week 2?

De dansers zijn er klaar voor maar ben jij klaar voor de Dance Dance Dance recap - week 2?
Bron: Televizier & RTL | Dance Dance Dance

We zijn een week verder en de duo’s hebben zich weer een week in het zweet gewerkt, om een spetterend optreden neer te zetten. Daarmee is het tijd voor de ‘Dance Dance Dance Recap – week 2’. Want in deze aflevering waren er geen duo dansen te zien. Want iedereen moest laten zien dat zij ook alleen een choreografie onder de knie konden krijgen.

Heb je de recap van week 1 nog niet gelezen? Lees die snel terug voordat je begint aan de ‘Dance Dance Dance Recap – week 2′. Want daar was het voor een aantal bekende Nederlanders tijd voor een vuurdoop, om alleen of tussen de andere dansers op het podium te staan. En voor sommige was het deze week zover. Maar weten de duo’s die in de top 3 van beste tegenstanders zich staande te houden? Je leest het hieronder.

Voor mij was het een makkelijke week om alles met elkaar te vergelijken. Omdat iedereen een solo dans moest doen, kijk je naar wat zij met de choreografie doen. Het was niet al te best voor Bridget en Urvin. Vlak voordat de opnames van de tweede aflevering van start gingen moesten zij zich melden in het ziekenhuis. Bridget kwam terug, zwaar onder de medicijnen en Urvin moest rust houden.

Voor Bridget zag het de eerste seconden er positief uit, tot dat zij de eerste pasje miste. Je zag in haar gezicht dat het niet lekker ging. En naarmate het nummer verder ging, ging het ook bergafwaarts. Erg jammer want dit leek zij in de pocket te hebben. Voor Urvin zag het er positiever uit, want hij wist zijn sexy dans heel goed neer te zetten. Zelfs zo goed dat je niets merkte van zijn rug pijn.

Wie wisten op een positieve manier te verrassen met de Dance Dance Dance recap – Week 2

Patrick Martens - Wie wisten op een positieve manier te verrassen met de Dance Dance Dance recap - Week 2
Bron: GIPHY | Dance Dance Dance

De grote verrassingen van deze week en ook van de ‘Dance Dance Dance Recap – week 2’ is Patrick en Britt. Hij wist zijn Backstreet Boys choreografie heel goed neer te zetten. En het ging super goed, over het algemeen geen spanning over welk pasje hij hierna moest doen. En het zag er naar uit dat hij er van genoot. Het plezier spatte er vanaf.

Dan Britt, zij kreeg de choreografie dat er in eerste instantie heel makkelijk uitzag. Op het nummer ‘New Rules’ moest zij laten zien dat het zelfvertrouwen er vanaf spatte. Het was niet perfect, maar het was heel goed. Je zag dat zij een grote stap vooruit had gezet.

Van wie ik had verwacht dat zij het goed zouden doen waren Soy en Holly. Zij wisten alle elementen die bij een goede dans horen te pakken. De sfeer, de houding, natuurlijk de pasjes en de energie over te brengen naar het publiek in de zaal en thuis. De reactie van Soy achteraf was dat hij in een soort oerkracht kwam, snapte ik wel.

Want je zag dat hij het onder de knie had en zelfvertrouwen had dat het goed zou komen. Holly wist Aaliyah bijna te kopiëren, niet alleen met de looks maar ook met de manier hoe zij dansten. Het zag er strak uit en zij wist de jury en de kijkers thuis ook te verleiden.

Welke solo dansen kwamen niet zo goed uit de verf?

Miljuschka Witzenhausen - Welke solo dansen kwamen niet zo goed uit de verf?
Bron: GIPHY & RTL | Dance Dance Dance

Dan naar de optredens die niet al te goed uit de verf kwamen. Dat waren Miljuschka, London en Marlayne. Het optreden van Miljuschka was niet makkelijk dankzij de momenten waarbij er geen choreografie aan te pas kwam. En de ruimte was niet optimaal, waardoor je zag dat zij moest opletten waar haar voeten terecht kwamen. London kreeg ook een pittige choreo en deed wat hij er mee kon. Hij is vooruit gegaan maar het zag er nog niet gelikt uit.

Nu was het nummer van Janet Jackson niet zo uptempo waardoor je met veel energie kon dansen. Maar Marlayne deed het overkomen alsof het in slowmotion ging. Het kan allemaal aan mij liggen, dat het op die manier overkwam. Maar ik werd er zelf een beetje moe van. Terwijl je van een goed optreden energie moet krijgen.

De top 3 duo’s van de Dance Dance Dance recap – week 2

Holly Mae Brood - De top 3 duo's van de Dance Dance Dance recap - week 2
Bron: GIPHY & RTL | Dance Dance Dance

Wie hoog aan de top blijven staan zijn Soy en Holly. Ook in aflevering 2 wisten zij het beste te dansen, en alle elementen te pakken. Daaronder komen Britt en Urvin. Zij hebben grote stappen gezet en kregen de nodige tips mee om aan te werken. Genoeg ruimte om nog beter te worden. De hekkensluiters van de top 3 zijn Patrick en Marlayne. Dat komt door de prestaties van Patrick. Hij deed het heel goed. Ik geef Marlayne de voordeel van de twijfel en hoop dat er volgende week weer wordt geknald.

Latest Reviews

Ook interessant
De plannen voor Disney+ zijn bekend gemaakt