Dance Dance Dance Recap – Week 4

In de Dance Dance Dance recap – week 4 zijn alle dans duo’s op een manier winnaar

In de Dance Dance Dance recap - week 4 zijn alle dans duo's op een manier winnaar
Bron: GIPHY | Dance Dance Dance

De teller wordt op nul gezet, en dat betekend dat in de ‘Dance Dance Dance recap – week 4′ kan zijn dat de winnaar van vorige week deze week naar huis moet. Wat nu anders is, is dat de duo’s een week tijd hebben om twee dansen onder de knie te krijgen. Het gaat om een solo en een duo optreden. Waardoor all duo’s kans maken om de spullen te pakken.

Iets wat heel goed is aan deze aflevering is dat de duo’s allemaal uit hun comfort zone worden gehaald. Waardoor iedereen een choreografie voor de kiezen krijgt die op vele gebieden heel moeilijk kan zijn. Van moderne dans tot een choreografie van een nummer dat niet wordt herkent door de bekende Nederlander. Dit en meer lees hier je hieronder in de ‘Dance Dance Dance recap – week 4’. Mocht je die van vorige week gemist hebben? Die is nog steeds te lezen. Het enige wat je er voor moet doen is klikken op de link.

Met nog maar vier koppels over wordt de kans om naar huis gestuurd te worden ook steeds kleiner. Ik wil beginnen met de duo’s die zich deze week van een goede kant lieten zien. Op zo’n manier dat je zag hoe goed zij bezig waren om de dans onder de knie te krijgen, en meer persoonlijkheid erin te verwerken.

In de Dance Dance Dance recap – week 4 staan Holly en Soy bovenaan!

In de Dance Dance Dance recap - week 4 staan Holly en Soy bovenaan!
Bron: GIPHY | Dance Dance Dance

Het duo Holly en Soy zijn vanaf de eerste aflevering al de gedoodverfde winnaars van het vierde seizoen. Toch wisten zij mij er van te overtuigen dat zij een carrière switch kunnen maken. Want zij waren het beste in de ‘Dance Dance Dance recap – week 4’. Het begint al met de solo van Holly. Zij krijgt een sexy nummer, waarbij zij haar acteer ervaringen moet combineren met het dansen.

Dat weet zij op een hele goede manier te laten zien, zonder dat het er te sexy gaat uit ziet. Nu wist zij het speels te houden zonder dat de jonge kijkers de ogen dicht moesten doen. Omdat het op een frisse manier werd gebracht, een andere reden is dat Holy op een bepaald moment er alles aan deed om te blijven staan. De choreografie is lastig, maar zij had alles onder controle, althans zo kwam het over. Het nummer leek bijna gemaakt voor haar.

Daar komt het duo optreden van Holly en Soy nog eens boven op. Waarmee de jury voor het eerst het seizoen met tienen begon te gooien. Het is niet raar dat zij dat deden. Want het optreden van ‘What About Us’ was van begin tot en met het einde tot in de details perfect. Ook al was de choreografie super lastig, zij wisten het professioneel te laten zien. Met de emoties die werden overgebracht, een optreden voor drie tienen. Zelfs ik had tijdens het kijken een brok in mijn keel.

London en Miljuschka zetten tien stappen harder

Dance Dance Dance Recap - week 4 - London en Miljuschka zetten tien stappen harder
Bron: GIPHY | Dance Dance Dance

Daar achter aan komen London en Miljuschka. Ook al kregen zij niet de beste cijfers, en bungelde zij bijna onder aan de top 4. Toch hebben zij laten zien dat zij zichzelf kunnen verbeteren. Niet alleen qua dans, maar ook het inlevingsvermogen. Vooral London zetten tien stappen harder om te laten zien wat hij waard was. Zowel met het duo optreden ‘El Tango De Roxanne’ als zijn versie van ‘They Don’t Think About Us’ liet hij een hele andere kant van zichzelf zien.

Het was serieuzer en er moest een gevoel of boodschap worden overgebracht. Niet alles lukte, want met het duo optreden wist de passie er niet vanaf te spatten. Hoe goed zij hun best ook deden, het kwam over zoals zij zich er aan het begin bij voelde. Alsof het niet klopte. Wat wel heel goed was, is dat ik voor een aantal minuten in de film ‘Moulin Rouge’ werd gezogen. Het acteer spel samen met het verhaal kwamen absoluut over.

Urvin en Britt wisten te scoren in de Dance Dance Dance recap – week 4

Urvin en Britt wisten te scoren in de Dance Dance Dance recap - week 4
Bron: GIPHY | Dance Dance Dance

Van het duo urvin en Britt verwacht je dat zij weten hoe het beter kan. Dat deden zij ook, maar de verrassing was er vanaf. Want als kijker ben je verwend door de verschillende optredens. De moderne dans zat heel goed in elkaar. Totaal uit hun comfort zone moeten zij zich overgeven aan elkaar. Maar vooral met het hele lichaam dansen. Het pakte goed uit en het optreden had een aantal goede momenten.

Het was strak, zij wisten ondanks de zwarte outfits zich heel goed tussen de andere dansers te mengen. Zo professioneel zag het eruit. Alleen als kijker was het optreden niet eentje die mij super enthousiast wist te krijgen. De connectie tussen de beide bekende Nederlanders is heel erg goed, dat zag je tijdens het optreden.

Vooral Britt laat zien dat zij niet minder goed kan dansen dan haar partner in crime. Want tijdens haar versie van ‘Rich Girl’ liet zij, ondanks het niet herkennen van het nummer, zien hoe strak zij een choreografie moet neerzetten. Ondanks aan paar schoonheidsfoutjes een strak optreden.

Er moet afscheid worden genomen van Patrick en Marlayne

Dance Dance Dance Recap - week 4 - Er moet afscheid worden genomen van Patrick en Marlayne
Bron: GIPHY | Dance Dance Dance

Voor het duo Patrick en Marlayne was het tijd om de spullen te pakken. Na een aantal weken keihard te hebben gezwoegd wisten zij met een aantal punten verschil de halve finale niet te halen. Wat ik persoonlijk heel erg jammer vindt, want Patrick weet zichzelf week na week te verbazen. Door jury werd hij al bestempelt als de verrassing van seizoen 4. Daar kan ik mij helemaal in vinden.

De Jason Derulo die Patrick deze week liet zien, stond voor mij heel hoog in de top 3 van beste optredens. Helaas wisten de andere duo’s met de optredens omhoog te schieten in de ‘Dance Dance Dance recap – week 4’. Wat de jury ook zegt, Patrick weet zichzelf op een positieve manier door de optredens heen te bluffen. Op een goede manier, want hij weet de danspasjes en houding heel goed te vertalen naar zichzelf.

Zelfs ‘Beauty and the Beast’ probeerde Marlayne en Patrick te verkopen, alleen werd dat niet zo overtuigend gebracht als dat zij hadden gehoopt. Er kon te veel fout gaan samen met de onzekerheid van beide dansers, deed hen waarschijnlijk de das om. De afgelopen weken heb ik genoten en de top 3 is bekend. Welk duo moet er volgende week afscheid gaan nemen? Ik kan een voorspelling doen, alleen kan het alle kanten op gaan. Dankzij één misstap kan je minder punten krijgen, en naar huis moeten.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
What if Disney Characters had Instagram