Rupauls Drag Race review

Danny Beard drag queen van de UK


Daniel Curtis wist door de tegenslagen te vechten en Danny Beard kwam kwam daar uit voort


Ik vond het tijd dat een drag queen van het Verenigd Koninkrijk in de spotlight werd gezet. Danny Beard een drag queen en is daarmee op de Britse televisie geweest. Daniel Curtis deed vorig jaar mee aan Britain’s Got Talent.
Met zijn auditie wist hij het publiek in de zaal en de jury te verbijsteren met zijn act.

Zoals hij wel gewend is wanneer hij voor het eerst op het podium komt lopen is dat er gedacht wordt dat het als een grappige act bedoeld is.
Dat is niet het geval en vanaf het moment dat Danny Beard zijn mond open deed op het podium wist heel het Verenigd Koninkrijk wie hij was. En daarmee was een ster geboren.

Toen Daniel oftewel Danny Beard in Manchester aan het studeren was wilde hij de andere studenten vermaken en dat deed hij door muziek te draaien als deejay en entertainer in de gay scene. Daarmee werd hij een gezicht van de populaire avond Poptastic.
Danny Beard groeide op in ene liefdevolle omgeving. Hij kreeg steun van zijn moeder, vader, oma en zijn broertje. Zijn oma had hem een aantal keer gezien toen hij de lipstick van zijn oma aan het proberen was.

De jeugd van Danny Beard was niet makkelijk voor hem


Op een dag was hij onderweg naar school toen hij werd aangesproken door een groepjes jongens. Omdat hij homo was wilde ze hem in elkaar slaan. Eén van hen had een knuckle duster gemaakt waarmee hij het gezicht van Danny Beard had open gehaald. Door deze gebeurtenis besloten zijn ouders om te verhuizen naar Liverpool. Danny zijn jeugd was een moeilijke tijd voor hem maar toch heeft hij zich er doorheen geslagen.

The Seattle queen James Majesty

De coming out was voor Danny Beard moeilijk om te doen. Toen zijn moeder in bed lag en wilde gaan slapen stond Danny op het punt het te vertellen. Maar zij deed het nachtlampje uit en hij stond daar ‘bevroren’. Na een hele lijst met vragen, vroeg zij of hij homo was. En zijn antwoord was: ‘ja’.
Toen het eruit was begon Danny heel hard te huilen en het enige wat zijn moeder kon was hem een hele grote knuffel geven.

Op dit moment is hij druk bezig met het optreden en zijn leven leiden met zijn verloofde Joe Mildred Leacock.
Een aantal fans van Danny Beard hadden hem naar voren geschoven om hem naar het Eurovisie Songfestival te sturen. Want zijn stem is heel goed en de act die hij er om heen heeft maakt het alleen maar leuker om naar te kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Weten de makers met The Nun je de stuipen op het lijf te jagen?
The Nun Review