Movie News

Movie News: Dark Phoenix uitgesteld, Spice Girls animatie film en vervolg The Devil Wears Prada

De nieuwe Movie News is gevuld met: Dark Phoenix uitgesteld, een animatie film van de Spice Girls en komt er een vervolg van The Devil Wears Prada?

Er kwam de afgelopen weer nieuws uit de filmwereld. En hier vindt je drie nieuwtjes die je niet mag missen. Met dit keer: 20th Century Fox is aan het schuiven met de ‘X-Men’ film ‘Dark Phoenix’, de Spice Girls komen met een animale film en komt er een vervolg op ‘The Devil Wears Prada’? Je leest het hieronder uitgebreid!

Het vorige nieuws oftewel Movie News ging over: ‘Wendell And Wild’ komt naar Netflix, Madonna gaat een nieuwe film regisseren en waar is Cameron Diaz? Is zij binnenkort te zien in een nieuwe film of is zij met pensioen?

20th Century Fox is aan het schuiven met de release datum van de X-Men films

Dark Phoenix
Bron: 20th Century Fox & Nerdist.com | Dark Phoenix

Er is veel te doen om de data dat de nieuwe ‘X-Men’ films gaan uitkomen. Want 20th Century Fox is aan het schuiven. Maar heeft dat mogelijk iets te maken met de overname van Disney? Zodat Kevin Feige, de grote man achter de Marvel films, kan kijken wat hij wilt met de franchise? Dat zou heel goed kunnen. Alleen is er plek gemaakt voor de biografie ‘Bohemian Rhapsody’. Want de film over Freddie Mercury probeert kans te maken over film prijzen.

En die kunnen zij krijgen door de release datum naar voren te schuiven. Dus de film komt niet kerst maar begin november uit. En daarom is de ‘Dark Phoenix’ verhuisd naar 14 februari 2019. Daarmee verplaatst de ‘X-Men’ spin-off ‘New Muntants’ naar begin augustus 2019. Dus er komt in 2018 maar één Marvel film van 20th Century Fox uit, en dat is ‘Deadpool 2‘.

Spice Girls komen met een superheldinnen animatie film!

Spice Girls
Bron: Time.com | Spice Girls

Het is tijd voor ‘Spice Up Your Life’! En de dames die in de jaren ’90 mega populair waren zijn namelijk terug. Verwacht geen nieuw materiaal, maar de dames gaan een kleine tour doen. En zij komen niet in de buurt van Nederland, helaas. Toch is er meer nieuws te melden, want er schijnt een animatie te worden gemaakt.

De dames hadden eerder al namen voor de karakters die zij waren binnen de Spice Girls. Dat komt terug in de animatie film, en natuurlijk worden de stemmen ingesproken door Posh Spice, Scary Spice, Baby Spice, Sporty Spice en Ginger Spice. Een releasedatum is nog niet vermeld. Maar zodra er meer nieuws is of een trailer, dan kan je het hier bekijken.

Komt er een vervolg op The Devil Wears Prada?

Emily Blunt
Bron: Hello Magazine.com | Emily Blunt

Voor vele vrouwen en een aantal mannen is ‘The Devil Wears Prada’ een film die zij grijs hebben gedraaid. Wat je misschien niet wist, is dat Emily Blunt met de film is doorgebroken. Zij had een kleine rol als één van de assistenten. En daarna was zij in andere films te zien.

Er werd gevraagd naar het oppakken van de rol, omdat er een nieuw boek wordt geschreven over het karakters. In juli van dit jaar komt ‘When Life Gives You Lululemons’ uit. Waarbij het leven van de assistent wordt beschreven. Alleen heeft Emily Blunt wel een voorwaarden om een vervolg te maken. En dat is wanneer de rest van de cast ook weer terug keert. Dus ook Meryl Streep. Wie wilt de bekende diva niet terug?

Latest Reviews

Ook interessant
Music Listed
De Hits van Freddie Mercury [Top5]