On Demand Review

De DC superhelden series zijn te zien bij Netflix

On-Demand-Review

Na Marvel zijn de DC Superhelden bij Netflix te zien

De Marvel films en de Netflix Original Marvel Series worden al een aantal jaar gemaakt. De DC superhelden series stonden er niet op. De enige DC superheld die erop stond was Arrow, maar ook de voorganger van de DC films Gotham.
Het werd tijd dat zijn de andere vechters tegen het kwaad naar de on demand dienst zouden komen.

The Flash

Na Arrow kreeg de DC superheld The Flash zijn eigen serie. Hij werd tijdens het tweede seizoen van Arrow geïntroduceerd. Daar lieten zij zien hoe The Flash aan zijn superkrachten kwam. Niet veel later zijn eigen seizoenen. Tot nu toe zijn er in Amerika drie seizoenen uitgezonden. Maar bij Netflix kan je terecht voor de eerste twee seizoenen.

The Flash kan sneller dan het licht rennen en weet daarmee de slechteriken voor te zijn.
Hij en Arrow zijn de DC Superhelden die de televisie universe van DC zijn begonnen. Je hebt The Flash al gezien bij Batman v Superman en Suicide Squad. Ezra Miller speelt de filmversie van de bekende superheld.

Supergirl

De makers van Arrow en The Flash vonden het tijd dat er een nieuwe superheld naar het kleine scherm zou komen. Het was tijd om Supergirl haar eigen serie te geven. CBS wilde de serie gaan uitzenden. Maar na het eerste seizoen besloten zij om te stoppen met Supergirl. Gelukkig voor de makers en Melissa Benoist, wilde The CW verder met de serie en zij hebben het tweede en gaan het derde seizoen uitzenden. Netflix heeft de eerste twee seizoenen voor je klaarstaan.

Het kan zijn dat Melissa je bekend voorkomt. Dat kan kloppen want zij was te zien in het vierde en vijfde seizoen van Glee. Nu kruipt zij in de huid van Superman zijn nichtje Supergirl. Zij komt net zoals de bekende superheld van Krypton.
Haar ouders hebben haar als 13-jarig meisje in een ruimte capsule weggestuurd. Dit gaat alleen fout want zij strand 24 jaar later op aarde. In de serie zie je hoe zij haar krachten heeft omarmt en de stad National City moet beschermen.

Legends of Tomorrow

The CW laat er geen gras over groeien en blijft de DC Superhelden naar de televisiezender halen. Bij Netflix kan je de eerste twee seizoenen van Legends of Tomorrow kijken. In het eerste seizoen komt Rip Hunter terug uit de toekomst om de superhelden en slechteriken te waarschuwen wat zij te wachten staat. Vandal Savage heeft de wereld overgenomen en daar moeten zij een stokje voor steken.

Je ziet hoe de slechteriken en DC superhelden uit The Flash en Arrow worden opgetrommeld om te gaan helpen.
The CW is nog niet klaar met de Legends of Tomorrow en zendt het derde seizoen vanaf oktober uit.
Een oud bekende van Prison Break Wentworth Miller is samen met de priester van Broadchurch Arthur Darvill te zien in de DC Superhelden serie.

Latest Reviews

Ook interessant
Televisie blog Review
Dance Dance Dance – Aflevering 1