De animatie serie Super Drags komt naar Netflix

Na Drag Race komen de Super Drags naar de on demand dienst

Super Drags Teaser Trailer
Bron: SYFY.com | Super Drags Teaser Trailer

Dat je naar ‘Rupaul’s Drag Race‘ kan kijken en Rupaul een kleine rol heeft in het eerste, en enige seizoen van ‘Girl Boss’ is voor vele bekend. Nu de hele drag industrie lijkt te gaan ontploffen en voor een geruime tijd is de overstap naar de mainstream televisie kijker bezig. Daar speelt de on demand dienst graag op in, en er komt een nieuwe animatie serie ‘Super Drags’ naar Netflix.

Tot nu toe is er niet heel veel bekend gemaakt over de animatie serie. De on demand dienst Netflix laat ook nog weinig los met wat je kan verwachten. Het enige wat tot nu toe bekend is gemaakt is dat de serie om de drie drag queens draait. Zij heten: Lemon Chiffon, Cran’s Sapphire en Crimson Scarlet.

Overdag werkt het drietal in een winkel en hebben zij te maken met een bitch van een baas. Zodra de winkel is gesloten komen de korsetten, pruiken en nagellak tevoorschijn. Dan veranderen zij in superhelden die het opnemen tegen de slechteriken. Een nieuwe variatie op de superhelden.

De Super Drags worden gemaakt door Combo Studio

Super Drags Teaser Trailer
Bron: GIPHY | Super Drags

De studio die erachter zit is het Braziliaanse animatie studio Combo Studio. Zij hebben heel veel ervaring als het om animeren gaat. Van reclames tot en met Youtube videos maken voor verschillende artiesten. De ‘Super Drags’ wordt door hen gemaakt, en de vraag is in hoeverre dit geschikt is voor kinderen.

De teaser trailer ziet er kleurrijk en leuk uit, maar de humor die erin gaat komen kan dat maken of breken. Toen ik de teaser van ‘Super Drags’ had gezien kreeg ik het gevoel dat ik naar een spin-off van de ‘Powerpuff Girls’ zat te kijken. Ik kan niet wachten tot dat de superhelden te zien zijn bij Netflix. Alleen is de releasedatum tot op heden niet bekend gemaakt.

Latest Reviews