De audities van The X Factor UK zijn begonnen!

The X Factor UK

The X Factor UK is een springplank voor mensen die hun muziek carriere een boost willen geven

The X Factor UK is terug en de jury is lekker divers. Zoals altijd is Simon Cowell te zien in de UK versie van de talentenjacht. Dit keer zijn Nicole Scherzinger en Sharon Osbourne ingevlogen om te helpen bij de zoektocht. Wat ik zelf heel jammer vindt aan Nederland is dat zij X Factor hebben afgeschreven. Want het is naast Got Talent de meest diverse talentenjacht die ik ken. Mensen van alle leeftijden kunnen mee doen, solo of in een groep. Dat maakt het leuk om naar te kijken.

Grace Davies zingt haar zelfgeschreven nummer Roots

Voordat Grace Davies op de X bij The X Factor UK stond vertelde zij dat er een beeld is gecreëerd waar zangeressen aan moeten voldoen. Zij zou laten zien en horen dat je als een zangeres niet petit en super knap hoeft te zijn. Wat Grace heel goed doet is haar stem het werk te laten doen. En dat doet zij met een zelf geschreven nummer ‘Roots’.
Als Simon na de auditie onder de indruk is, dan doe je iets goed! En Grace Davies is door naar de volgende ronde.

Jack & Joel laten een uptempo medley van Ed Sheeran horen

Jack & Joel leerde elkaar kennen toen zij een opleiding volgende op de Oxford universiteit. Zij werden goede vrienden en kwamen erachter dat de stemmen goed bij elkaar paste. Drie jaar later zijn zij voor de jury van The X Factor UK en laten een medley van Ed Sheeran horen.
Voordat de eerste noot is gezongen lijkt Simon niet onder de indruk te zijn, maar dat veranderde al snel nadat de heren op een hun eigen manier de mash-up lieten horen.

Holly Tandy zingt If I Ain’t Got You

Holly Tandy ziet eruit als een dame van begin twintig. Dat is zij alleen niet. Ze is pas vijftien jaar oud en heeft nog veel te leren, mocht zij The X Factor UK willen winnen. Vol enthousiasme begon zij haar auditie alleen wilde zij als een sneltrein door de ballad van Alicia Keys gaan. Nicole Scherzinger hielp haar een handje en probeerde haar af te laten remmen. Uiteindelijk deed zij een geweldige auditie waarbij de jury haar naar de volgende ronde liet gaan.

Anthony Russell gooit zijn issues in zijn auditie bij The X Factor UK

Het is niet de beste auditie die je voorbij ziet komen bij The X Factor UK. Toch paste het nummer, zijn verhaal heel goed bij elkaar. Waardoor zijn auditie een extra lading kreeg. Dat zag je op de gezichten van de jury leden. Want Anthony heel goed aan gaf met zijn auditie, was dat iedereen problemen had en daar op zijn of haar eigen manier mee om ging. En dat doet hij ook.

Het draait om het geluid en dat laat Kayleigh Taylor horen!

Kayleigh Taylor begon vijf jaar geleden me het zingen en heeft tot nu toe het vertrouwen niet gehad om mee te doen aan een talentenjacht. Vanaf het moment dat zij in beeld komt en haar mond open doet om wat te zeggen, zit ik met een groot vraagteken boven m’n hoofd. Ik versta haar niet en Nicole Scherzinger ook niet. Daar komt verandering in wanneer zij het haar auditie begint. Een geweldige stem met een vrolijke persoonlijkheid. Kayleigh kan heel ver gaan komen bij The X Factor UK.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Rag’nBone Man – Human