Movie Listed

De beste films voor Moederdag

Vier Moederdag met deze films waar moeders een bijzondere rol in de film spelen

Als het op moederdag aankomt dan kan je heel veel doen om je moeder te verwennen. Maar organiseer een onverwachte relax middag om een aantal films te gaan kijken die geschikt zijn om sterke vrouwen in de spotlight te zetten. Haal de snacks, drinken en meer te voorschijn en ga voor deze films zitten.

Bad Moms - Moederdag
Bron: GIPHY | Bad Moms

Natuurlijk moet ik beginnen met ‘Bad Moms‘ de moeders krijgen veel te verduren en moeten continue alles regelen en doen. In deze film zijn de drie moeders het zat om aan bepaalde eisen te voldoen. Zij nemen het heft in eigen handen en doen wat zij willen. Iets wat ik persoonlijk aan kan bevelen om te doen. Leef je leven zoals jij dat wilt.

Mother's Day - Moederdag
Bron: GIPHY | Mother’s Day

In 2016 kwam de film ‘Mother’s Day’ uit. Het is aan de ene kant heel cliché, maar de film geeft een aantal moeder en dochter relaties weer. Waar een aantal jonge, en wat oudere vrouwen worden gevolgd rondom de commerciële feestdag. De één is opzoek naar haar moeder die zij nog nooit heeft gezien. De ander laat haar het liefst links liggen.

Met deze films waar sterke vrouwen de hoofdrol spelen kom je Moederdag goed door

Vandaag de daag hoop je als vrouw, man en alles wat er tussen in zit dat je op een normale manier wordt behandeld. In de film ‘North Country’ speelt Charlize Theron de hoofdrol. Zij is een alleenstaande moeder en krijgt te maken met seksuele intimidatie. Het is een waargebeurd verhaal over de rechtszaak over de intimidatie. Want op een bepaald moment is zij het zat en onderneemt actie. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

Hidden Figures - Moederdag
Bron: GIPHY | Hidden Figures

Hidden Figures‘ is een film dat drie hele sterke vrouwen laat zien. De dames Katherine Johnson, Dorothy Vaughan en Mary Jackson waren de meester breinen achter een grote operatie van NASA. De lancering van astronaut John Glenn. Zij waren werkzaam bij de ruimte organisatie en kregen de maken met verschillende behandeling van van Afro-Amerikaanse afkomst en werknemers met een witte huidskleur. Zij zorgen samen met een aantal andere voor verandering en voor gelijkheid.

Latest Reviews

Ook interessant
Verbouwen