Music Albums

De beste kerstalbums 2017 zijn van Sia, Pentatonix en Fantasia

Sia, Pentatonix en Fantasia brachten de beste kerstalbums 2017 uit!

Een aantal dagen voordat kerstavond en de rest van de kerstdagen aanbreken is het misschien handig om de beste kerstalbums 2017 met je te delen. Dit jaar zijn mijn favorieten die van Sia, Pentatonix en Fantasia. De drie albums zorgen bij mij voor het perfecte kerst gevoel en dat is wat ik jou ook gun. Daarom een lijst met de beste kerstalbums 2017, zodat jij de feestdagen perfect door kan komen.

Mocht je behoefte aan andere entertainment dat met de kerst of feestdagen heeft te maken? Ga naar de Christmas pagina om daar meer muziek, film en andere entertainment te bekijken en beluisteren. Zo mis je niets als het gaat om de beste kerstfilms en muziek dat recent of langer geleden is uitgekomen.

Sia – Everyday is Christmas

Sia - Everyday Is Christmas beste kerstalbums 2017
Bron: Bigcartel.com | Sia – Everyday Is Christmas

Eerder dit jaar liet ik al weten dat Sia met een kerstalbum zou gaan komen. Dat is ook gebeurd en het wordt heel goed opgepikt door radiozenders. Je hoort de verschillende kerstnummers steeds vaker voorbij komen en dat is een verademing tussen de andere klassiekers. De nummers hebben een sound en gevoel dat je van Sia zou verwachten.

Het is pop met de bekende stem van de zangeres. Het album ‘Eveyday Is Christmas’ staat vol met originele nummers. Het is een hele stap om niet te kiezen voor een album vol bekende covers. Geen verkeerde stap, want het publiek omarmt de kerst muziek van de zangeres. Het verdiend een plek als één van de beste kerstalbums 2017.

Pentatonix – A Pentatonix Christmas Deluxe

Pentatonix - A Pentatonix Christmas Deluxe - Best kerstalbums 2017
Bron: Walmart | Pentatonix – A Pentatonix Christmas Deluxe

De samenstelling van de a-capella popgroep Pentatonix is dit afgelopen jaar een beetje veranderd. Halverwege 2017 maakte Avi Kaplan bekend meer tijd met zijn familie door te willen brengen. Hij ging de groep verlaten, maar dat betekende niet het einde van de groep. De rest van Pentatonix gaan door en brachten de Deluxe editie van ‘A Pentantonix Christmas’ uit.

Wat de a-capella heel goed heeft gedaan in hulp ingevlogen. Want tijdens de optredens en een aantal nummers worden helpen verschillende artiesten. De singles ‘Away In A Manger’, ‘How Great Throu Art’ en ‘Deck The Halls’ kwamen uit. De singles en het album dat vol staat met kerst nummers passen perfect bij de sound van de groep. Het is magisch, klinkt prachtig en heeft iets weg van een kerkelijk geluid. Al jaren scoort de groep met de kerst covers en daar hoort het album bij. Net als de andere albums hoort deze thuis tussen de beste kerstalbums 2017.

Fantasia – Christmas After Midnight

Fantasia - Christmas After Midnight
Bron: Rap-Up | Fantasia – Christmas After Midnight

Zangeres Fantasia is heel bekend in Amerika en mag meer bekendheid krijgen in de andere landen. Haar kerstalbum ‘Christmas After Midnight’ is perfect om kennis te maken met de zangeres. Zij heeft een hele warme stem dat is een perfecte match met de covers die op het album staan. De twaalf nummers zijn echte klassiekers waar Fantasia haar eigen draai aan geeft.

Zet de muziek op tijdens de activiteiten in huis die rondom de feestdagen zijn gepland. Op het nummer ‘Baby, It’s Cold Outside’ is Fantasia te horen met Ceelo Green. Één van mijn favoriete van het album. Luister hieronder naar het album, en voeg het toe aan je favorieten. Of sla het op zodat je het ook offline kan beluisteren.

Latest Reviews

Ook interessant
Music Listed
Welke artiesten brengen in 2017 met een kerst album uit?