Een aantal succesvolle series kwamen terug. Deze titels in de beste terugkerende Netflix series 2019 mag je niet missen!
Bron: Viktor Theo & Unsplash

De beste terugkerende Netflix series 2019

Een aantal succesvolle series kwamen terug. Deze titels in de beste terugkerende Netflix series 2019 mag je niet missen!

Tussen de nieuwkomers op Netflix, kwamen de succesvolle titels terug. In deze blog ga ik de beste terugkerende Netflix series 2019 langs. Want om welke series kon je dit jaar niet omheen? Laat onder dit bericht achter, welke terugkerende series jouw favorieten waren.

The Crown

Eerder dan verwacht werd The Crown 3 trailer door Netflix online gezet
Bron: Sophie Mutevelian & Netflix | The Crown 3

Toen werd aangekondigd dat ‘The Crown 3’ een tijd sprong zou gaan maken. Was ik benieuwd hoe dat in beeld werd gebracht. De makers hebben een nieuwe groep acteurs gecast. Het was tijdens de eerste afleveringen wennen. Daarna kon je verder gaan met het volgen van de bekende familie. De makers weten steeds beter hoe de verschillende elementen samen moeten komen.

Van het visuele aspect, het verhaal en balans tussen de Koninklijk huis en persoonlijke verhaallijnen. Waardoor het derde seizoen een genot was om naar te kijken. En zoals verwacht veel te snel voorbij is. Gelukkig is het vierde seizoen achter het derde opgenomen, waardoor de fans niet zo lang hoeven te wachten.

Mindhunter

Geeft Mindhunter seizoen 2 mogelijkheden voor een vervolg?
Bron: Courtesy of Netflix | Mindhunter

Mijn liefde voor de serie ‘Mindhunter’ kwam heel laat op gang. Ik had het eerste seizoen niet helemaal gezien. Vlak voor de release van seizoen 2, ben ik verder gaan kijken. Dat neemt niet weg dat je in ieder seizoen wordt gezogen. Het fijne aan seizoen twee van ‘Mindhunter’ is dat je bekend bent met de manier van werken.

Waardoor de focus meer op de zaak ligt. Wat al genoeg is om een iets goeds neer te zetten. Ze gaan een stap verder en groeien als FBI team in de rollen. De spanning dat daar bij komt kijken, is geweldig en zorgt dat je op het puntje van de stoel gaat zitten. Deze punten samen zorgen voor één van de beste terugkerende Netflix series 2019.

Stranger Things 3

Eleven en haar vrienden zijn terug om het in Stranger Things 3 op te nemen tegen de demegorgon
Bron: Netflix | Stranger Things 3

De kinderen van ‘Stranger Things’ zitten midden in de puberteit, en daar moeten de makers van de serie op aansluiten. Er kan steeds meer, qua actie maar ook ontwikkeling van de karakters. Zelf heb ik enorm genoten van ‘Stranger Things 3’. Er gebeurde zoveel, de makers hebben de actie niveau flink omhoog geschroefd.

Daarmee hebben ze het ontbreken van de actie in de vorige seizoenen goed gemaakt. Mocht je het laatste seizoen niet hebben gezien? Ga dat zeker doen! Want het staat niet voor niets in de lijst met beste terugkerende Netflix series 2019. Ook eindigt het seizoen met een grote cliffhanger, waardoor ik niet kan wachten tot dat het vierde seizoen online komt bij Netflix.

Pose

Bron: Oprahmag.com & FX | Pose

Het tweede seizoen van ‘Pose’ kwam in het najaar van 2019 op Netflix. Voor de Nederlandse kijker is het een Netflix Original, terwijl de serie in Amerika bij FX wordt uitgezonden. Voor mij was het genieten toen ik de nieuwe afleveringen van seizoen twee achter elkaar kon bekijken.

De karakters zijn net zo goed en zelfs beter. Want de makers hebben er voor gezorgd dat ieder karakter de mogelijkheid krijgt om meer verdieping te krijgen. Waarbij de problemen in de LGBTQIA+ gemeenschap centraal staan. Als je daar de herkenbare jaren ‘80 muziek aan toegevoegd, is het helemaal compleet. Kom maar door met het derde seizoen!

Chilling Adventures of Sabrina

Het wachten wordt beloond, want de Chilling Adventures of Sabrina - Part 2 trailer is uit!
Bron: Jeff Weddell & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina – Part 2

Het was diep graven in mijn geheugen, maar aan het begin van 2019 kwam Netflix met het tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’. De in de Archie universe rondlopende heks Sabrina, wist mij op een positieve manier te verrassen. De serie is over de top en de makers weten heel goed wat ze doen.

Bepaalde gebeurtenissen van seizoen één hebben gevolgen in seizoen twee. Wat beide seizoenen met elkaar verbindt. De ontknoping en onthullingen gedurende seizoen twee zijn geweldig! Genoeg spanning om je er door heen te slepen. Zeker een waardige titel in de lijst met beste terugkerende Netflix series 2019.

Latest Reviews

Ook interessant
Office Christmas Party Review