Er waren een aantal bijzondere momenten tijdens het Televizier-Ring Gala 2018
Bron: Televizier | Televizier-Ring Gala 2018

De bijzondere momenten van het Televizier-Ring Gala 2018

Er waren een aantal bijzondere momenten tijdens het Televizier-Ring Gala 2018

Er waren een aantal bijzondere momenten tijdens het Televizier-Ring Gala 2018
Bron: Televizier | Televizier-Ring Gala 2018

Afgelopen donderdag was een groot deel van bekend Nederland te vinden in het Afas Live. Daar werd de Televizier-ring Gala 2018
53ste uitgezonden. Dat betekend dat het tijd was om programma’s, acteurs, presentatoren en presentatrices in het zonnetje te zetten. Nu kan ik alle winnaar hieronder gaan opnoemen, maar dat is voor niet heel erg interessant. Want er gebeurde genoeg tijdens de 53ste editie van het gala om te bespreken.

Het Televizier-Ring Gala 2018 draaide zoals gewoonlijk om het beste programma van het afgelopen jaar. De kijkers konden stemmen en bepalen welk programma met de ring naar huis zou gaan. Om je niet in spanning te laten wachten of dat je naar beneden scrollt, zal ik het maar direct verklappen. ‘Beau Five Days Inside‘ ging er met de ring vandoor. Met meer dan 50% van de stemmen wilde het Nederlandse televisie publiek dat het programma met de winst naar huis zou gaan.

Nu is dat voor vele het grootste wat het Televizier-Ring Gala 2018 had te bieden. Toch was de introductie voor het nieuwe talent van Patty Brard ook veel. En dat bedoel ik op een hele positieve manier. Want wat hou ik van deze presentatrice, zij heeft alles in haar Leven en carrière mee gemaakt. Met een lekkere sneer naar SBS6.

Dat kwam langs in een hele leuke compilatie, waarin zij alleen maar duidelijk wilde maken wat je staat te wachten. Want de nieuwe gezichten worden gevraagd om met allerlei programma’s mee te doen. Maar het was typisch Patty en paste ook perfect in het geheel van het gala. Een perfecte opening van de avond, waarbij de humor met de waarheid werden gemengd.

Beau mocht maar liefst twee prijzen in ontvangst nemen bij het Televizier-Ring Gala 2018

Er waren een aantal bijzondere momenten tijdens het Televizier-Ring Gala 2018
Bron: Televizier & Jan Willem de Jong, Driehuis | Televizier-Ring Gala 2018

Voordat Beau ook de prijs van ‘Zilveren Televizier-Ster‘ in ontvangst kon nemen, werd er aan de genomineerden gevraagd over het afgelopen televisie seizoen. Waarbij Humberto natuurlijk een opmerking naar zich toe kreeg over ‘RTL Late Night‘ en hoe de kijkcijfers het op dit moment doen. Een kleine sneer naar RTL en Twan Huys.

Toch ging het in dit gedeelte van de Televizier-Ring gala 2018 om de winst van Beau. Hij was zo blij en verbaasd over dat hij de prijs van beste presentator in ontvangst mocht nemen. Dat is natuurlijk te danken voor zijn persoonlijke inzet bij ‘Beau Five Days Inside’.

Toen de dames aan de beurt waren om een prijs in ontvangst te mogen nemen, waren twee van de drie presentatrices niet aanwezig. Het ging om Chantal en Eva Jinek. Nu was er zo vaak op Chantal gestemd dat zij de winnares was. Met een lijst aan programma’s die de afgelopen maanden op de buis zijn geweest, is het ook geen wonder dat mensen op haar hebben gestemd.

Om de prijs voor de presentatrice in ontvangst te nemen waren Carlo Boszhard en Fië naar podium toe gekomen. Ik ben onder de indruk van wat Fië liet zien. Zij lijkt totaal niet onder de indruk te zijn van alles wat er om haar heen gebeurd. Zoals zij ook al liet zien in het programma ‘&Chantal’ waarin zij de mini Chantal en assistent moest zijn.

Er was niet alleen maar positiviteit tijdens het Televizier-Ring Gala 2018

Tussen alle uitreikingen door werd er ook stil gestaan bij het overlijden van Mies Bouwman. Zij overleed eerder dit jaar en Ali B liet samen met The Voice of Holland winnaar Jim van der Zee het nummer ‘Waar Ben jij nou?’ horen. Alleen ging dat niet zoals zij beide hadden verwacht. Want de emoties werden Ali B te veel.

Hij kende de presentatrice goed en de combinatie van alles zorgde ervoor dat hij emotie hem te veel werd. Nu dacht ik in eerste instantie dat het niet heel erg zuiver was, maar het had te maken met de emotie. Hij probeerde uit alle macht zich te herpakken, dat ging alleen niet meer.

Dat waren voor mij de hoogte punten van het Televizier-Ring Gala 2018, waarbij Beau als grote winnaar uit de bus kwam. De presentatie niet al te best was, maar een aantal onderdelen je wel door de avond heen sleurde.

Latest Reviews

Ook interessant
Wie is de Mol Review
Wie is de Mol 2017?