Movie News

De cast van Star Wars: Episode IX breidt uit met Matt Smith, Naomi Ackie en meer

Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de cast van Star Wars: Episode IX

Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de cast van Star Wars: Episode IX
Bron: Fandom Wiki | Star Wars: Episode IX

De productie van Star Wars: Episode IX oftewel Episode 9 gaat over een kleine maand van start. Net voor de start wordt Matt Smith aan de cast toegevoegd. Samen met een aantal nieuwe gezichten zal hij te zien zijn in het nieuwste en laatste deel van de trilogie. Waar Daisy Ridley een grote rol in speelt.

Het blijft niet alleen bij Matt Smith, de acteur die je kent van zijn rol in ‘Doctor Who’ en vrij recent nog in ‘The Crown‘. Want Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell en Dominic Monaghan zijn recent aangekondigd dat zij een rol spelen in ‘Episode IX’. Welke rollen zij precies gaan spelen is tot op heden onbekend.

Het zal nog dik een jaar wachten zijn voordat de verschillende rollen bekend worden gemaakt, of dat je zelf moet zien wanneer ‘Episode IX’ uit is. Waar ik benieuwd naar ben is hoe Kathleen Kennedy samen met J.J. Abrams er voor gaan zorgen dat de boycot van de fans gaat stoppen.

Hoe goed Matt Smith (en de andere acteurs) ook was in zijn vorige rollen, hij is niet de A-acteur die er voor moet zorgen dat er miljoenen mensen naar de bioscoop gaan. Wat de makers wel goed hebben gedaan is het casten van Naomi Ackie, zij is een donkere actrice en dat heeft de franchise hard nodig. Tot nu toe zijn het vooral blanke acteurs en actrices die te zien zijn in de verschillende Star Wars films. Het wordt tijd dat een donkere acteur of actrice een grote rol krijgt in het verhaal.

Waar ken je de acteurs en actrices die aan Episode IX zijn toevoegt van?

Waar ken je de acteurs en actrices die aan Episode IX zijn toevoegt van?
Bron: GIPHY | Star Wars

De andere nieuwe acteurs zoals Richard E. Grant gaat al jaren mee in de filmwereld. Zijn laatste grote commercieel klapper waren ‘Logan‘ en ‘The Hitman’s Bodyguard‘. Maar hij zal ook te zien zijn in de nieuwe Disney film ‘The Nutcracker and the Four Realms‘. Actrice Keri Russell ken je van ‘Dawn of the Planet of the Ages’, ‘The Americans’ en ‘Dark Skies’. Als laatste acteur Dominic Monaghan was te zien in de ‘Lord of the Rings’ trilogie maar ook in de televisie serie ‘Lost’.

Als alles volgens plan gaat staat ‘Star Wars: Episode IX’ gepland voor december 2019. Waar Prinses Leia ook weer te zien zal zijn. Ook al werd er eerder beweert dat het niet zo zou zijn. Hopelijk wordt er veel goed gemaakt na de bizarre verhaallijn die voor Rey in ‘The Last Jedi‘ waren geschreven.

Latest Reviews

Ook interessant
Bioscoop releases in december 2020