this made my day tv

De comeback van oude tv en filmklassiekers 

Ben jij klaar voor de comeback van oude tv en filmklassiekers?

Hollywood en andere bekende film en televisiemakers vinden het geweldig om oude tv en filmklassiekers nieuw leven te geven of voor een comeback te zorgen.
De laatste week hebben verschillende studio’s bekend gemaakt dat de komende tijd te doen.

Ik wil de televisieseries en films met je delen die je in de gaten moet houden. Want er zijn voor iedere serie of film genoeg redenen om het te gaan zien.

Twin Peaks

Sinds 22 mei is Twin Peak terug! En dat gebeurt niet alleen in Amerika. Want Videoland heeft de rechten voor Nederland binnen gehaald. En een aantal uur nadat de aflevering in Amerika is te zien kan je de aflevering bij Videoland kijken.

25 jaar nadat de inwoners van een eigenaardig dorpje perplex stonden toen het meisje Laura Palmer plotseling werd vermoord. Is er een nieuw mysterie De bedenkers van de serie, David Lynch en Mark Frost, zijn weer betrokken bij de serie en dat beloofd veel goeds. Veel spanning en mysterie bij Videoland.

Star Trek: Discovery

Netflix heeft de rechten van de Star Trek weten te bemachtigen. Daarmee bedoel ik de rechten van de serie.
En als je als on demand dienst de rechten hebt moet je daar ook iets mee gaan doen. Netflix doet dat ook en heeft er flink wat geld in gepompt om de nieuwe serie Star Trek: Discovery te maken.

Het is een nieuwe serie speelt 10 jaar eerder af dan de eerste Star Trek serie. Je krijgt met karakters te maken die je nog niet eerder hebt gezien. Het duurt nog even voordat je in de wereld van de oude tv en filmklassiekers kan kruipen. Vanaf dit najaar is de serie bij Netflix te zien.

The Dark Crystal: Age of Resistance

Als het om oude tv en filmklassiekers gaat dan hoort Dark Crystal daar zeker bij. De film is de klassieker als het gaat om films waar ‘poppen’ zijn gebruikt. De avonturen film is gemaakt door Jim Henson en hij maakte de Muppets film maar ook de cult klassieker Labyrinth.

Netflix heeft de rechten in handen en gaat er geen film van maken maar een 10 delige serie waar je wordt meegenomen naar de tijd dat voor The Dark Crystal film afspeelde.
De opnames schijnen na de zomer te beginnen en dan komt in de loop van 2018 de serie online te staan.

Will & Grace

Voor vele behoren de 8 seizoenen van Will & Grace tot oude tv en filmklassiekers.
In de afleveringen die tot nu toe gemaakt zijn volg je het leven van Will, Grace, Karen en Jack. Een groepje mensen die van alles mee maken. Dat zorgt voor veel hilariteit.

Nu leek het in 2006 over te zijn en moesten wij het doen met de DVD box die werd uitgebracht.
Maar niets hoef voor eeuwig te zijn en zo is het ook gegaan met Will & Grace.
Dit najaar maken zij een comeback bij NBC en krijg je 12 nieuwe afleveringen van de zender.

Latest Reviews

Ook interessant
Keanu Reeves breidt de franchise uit met de John Wick 3 trailer
John Wick 3 Trailer