Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4
Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

De deelnemers Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Vanaf 14 december zendt VH1 Rupaul’s Drag Race All Stars 4 uit, en dit zijn de deelnemers

Rupaul's Drag Race All Stars 4 - Logo
Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Na een heel succesvol tiende seizoen van ‘Rupaul’s Drag Race’ is het tijd om de deelnemers ‘Rupaul’s Drag Race All Stars 4′ bekend te maken. Althans om de oud bekende nogmaals aan je voor te stellen. VH1 en World of Wonder maakte aan het eind van vorige week bekend wie er terug keren om kans te maken op een geldbedrag van 100.000 dollar.

Toen het derde seizoen van ‘All Stars’ werd uitgezonden was er veel te doen om de opzet. Vooral het einde zorgde voor een flinke verdeling tussen de fans. Want er is een gedeelte waar de fans voor Shangela waren. Zij vinden dat Shangela na BenDeLaCreme de meeste kans maakte op het enorme geld bedrag. Alleen zorgde de opzet ervoor dat niet Shangela, maar Trixie Mattel er met de winst vandoor ging.

Tijd om het roer om te gooien en met onder andere de deelnemers Rupaul’s Drag Race All Stars 4, een energiek en verrassend concept neer te zetten. Wat de makers in petto hebben, laten zij voorlopig in het midden. Wel is duidelijk er een groep deelnemers Rupaul’s Drag Race All Stars 4 is samengesteld met queens van recente seizoenen en van de begin tijd.

Er is meer dan een nieuwe seizoen ‘Rupaul’s Drag Race All Stars 4′. Want een week voor de eerste aflevering wordt de ‘Drag Race Holi-slay Spectactular’ uitgezonden. Een aflevering waar Eureka O’Hara, Jasmine Masters, Kim Chi, Latrice Royale, Mayhem Miller, Shangela, Sonique en Trixie Mattel terugkeren. Wie van de queens mag zichzelf als eerst de ‘Drag Race Christmas Queen’ noemen? 7 december wordt de special uitgezonden.

Maak kennis met de deelnemers Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Cast Photo Rupaul's Drag Race All Stars 4
Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Trinity Taylor was te zien in het negende seizoen van ‘Rupaul’s Drag Race’. Voor haar was het een kwestie van tijd dat zij terug zou keren. Bij ‘Rupaul’s Drag Race All Stars 4′ kan zij laten zien hoe divers zij is. Tijdens het negende seizoen liet Trinity Taylor een andere kant van zichzelf zien, naast de beauty kant.

Voor Monique Heart is het nog niet zo lang geleden, dat zij te zien was in een regulier seizoen. Namelijk in het tiende seizoen, waar Monique kwam met een bagage aan stoffen. Voordat de rumway van start ging, werden de outfits in elkaar gezet. Met een grote budget en tijd om haar garderobe uit te breiden, liggen de verwachtingen een stuk hoger.

Wie een nieuwe versie van zichzelf kan laten zien, is Gia Gunn. Toen zij mee deed met het zesde seizoen van ‘Rupaul’s Drag Race’, leek zij in de startblokken te staan. Sindsdien is er een hele hoop veranderd. Van een lichamelijke verandering tot een berg ervaring. Dat alles kan haar helpen om de andere deelnemers Rupaul’s Drag Race All Stars 4 van zich af te schudden.

Met de live shows op Instagram wist Jasmine Masters haar fans te laten zien, dat zij niet op haar mond is gevallen. De waarheid wordt niet uit de weg gegaan. Wat haar perfect maar voor televisie. Nu zij één van de deelnemers Rupaul’s Drag Race All Stars 4 is, kunnen de makers en de andere queens hun borst nat maken voor een energie bom zonder er doekjes om te winden.

Er staat veel op het spel voor terugkerende queens bij Rupaul’s Drag Race All Stars 4

In het zesde seizoen van ‘Rupaul’s Drag Race’ was zij de queen die als een model over de runway heen liep. Voor Rupaul’s Drag Race All Stars 4′ is zij terug kom te laten zien wat zij naast het knap zijn en modellen look in huis heeft. Gaat het haar lukken om de andere deelnemers van het 4e seizoen All Stars omver te blazen?

Het is niet de eerste keer dat Latrice Royale mee doet met een All Star seizoen. Namelijk het eerste seizoen was zij één van de terugkerende queens. Voor haar is er een derde kans om te laten zien dat zij naar de top van de ‘deelnemers Rupaul’s Drag Race All Stars 4′.

Voor Valentina is  ‘Rupaul’s Drag Race All Stars 4′ een kans om haar iconische afscheid goed te maken. Zij wilde tijdens een lipsync haar masker niet af doen. Waardoor de woorden ‘I want to keep it on’ tot op de dag van vandaag aan haar zijn verbonden. Zij weet wat de prijs is, en zal daar ook alles aan doen om dat te bemachtigen.

De makers hebben een divers groep aan queens bij elkaar verzameld voor Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Monet X Change is net bekend bij het grote publiek, toch is zij een seizoen later te zien in een nieuw ‘All Star’ seizoen. Met de titel ‘Miss Congeniality’ in de pocket kan zij zich nu gaan focussen op de winst. Vanaf 14 december kan jij zien hoever zij, met eventueel haar bekende sponsjes, komt in de competitie.

Manila Luzon is net zoals Latrice Royale te zien geweest in het eerste ‘All Star’ seizoen. Er is een hoop veranderd. Bij de queen maar ook bij het format. Waardoor er een nieuwe mogelijkheid is om te laten zien wat zij kan. Als het om mode en komedie gaat, moet je bij Manila zijn. Want zij weet beide goed te combineren.

Bij het negende seizoen ‘Rupaul’s Drag Race’ zorgde Farrah Moan ervoor dat de hele wereld aan glimmende high light ging. Die trend lijkt nog niet voorbij te zijn. Ondertussen heeft de queen zich ontwikkeld, en is er meer dan een mode popje die mee doet aan ‘Rupaul’s Drag Race All Stars 4′. Met een hoop drama en gekreun kan zij heel ver komen in de competitie.

Latest Reviews