Televisie

De deelnemers van Expeditie Robinson 2018

20 bekende en onbekende Nederlanders zijn klaar voor Expeditie Robinson 2018

20 bekende en onbekende Nederlanders zijn klaar voor Expeditie Robinson 2018
Bron: Show.nl | Expeditie Robinson 2018

Er zijn een aantal programma’s op televisie die er voor zorgen dat de fans met smacht zitten te wachten, tot dat de nieuwe deelnemers worden bekend gemaakt. Dat is bij ‘Wie Is De Mol’ het geval maar ook bij ‘Expeditie Robinson’. De populariteit van het programma blijft maar groeien, alleen is de vraag of de vijver met bekende Nederlanders niet bijna op is.

Om dat te voorkomen laten de makers sinds vorig jaar weer onbekende Nederlanders toe, zodat ook zij kans maken om deze wedstrijd te winnen. Want wie weet er een aantal weken te overleven op een onbewoond eiland? Het klinkt heel rooskleurig, lekker relaxen op een onbewoond eiland, maar dat is het zeker niet.

Je moet opzoek naar eten, proberen aardig te doen naar de mensen, met wie je op het eiland zit. En daar komen ook nog eens de zenuwslopende opdrachten bij wie je als kamp moet winnen. Bij de 2018 versie van ‘Expeditie Robinson’ zijn er drie kampen. Waarbij de onbekende Nederlanders een kamp vormen en twee kampen (Noord en Zuid) worden gevuld met bekende Nederlanders. Hieronder een korte introductie.

Wie zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2018?

In kamp Zuid zit een bontgezelschap die het de andere niet makkelijk gaat maken. Bestaande uit:
Jody Bernal, je kent hem van zijn hit ‘Qua Sí, Que No’, Steven Brunswijk, hij is cabaretier en presentator en ook bekend van zijn typetje de ‘Braboneger’. Daar voegt Aisha Echteld zich aan toe, je kent haar van het nummer ‘Zulke Dingen Doe Je’. Maar ook Corry Konings is te vinden in kamp Zuid. De zangeres is de oudste deelneemster van ‘Expeditie Robinson’ 2018.

Nienke Plas is de afgelopen jaren flink aan de weg aan het timmeren op Youtube, als Comédienne maar ook als presentatrice van ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Hier is het feestje’. Het broertje van oftewel Donny Roelvink is ook te vinden op het eiland van kamp Zuid. En rapper Josylvio bekend van de nummers ‘Catch Up’ en ‘Hey Meisje’ zal zich ook één van de strijders in kamp Zuid zijn.

De rest van de BN’ers van Expeditie Robinson zitten in kamp Noord

Dan is kamp Noord aan de beurt, daar vindt je als eerste Tony Junior. De vader van de deejay, Toni Peroni staat al een geruime tijd op zijn eigen benen. Met een dikke hit ‘Loesje’ stond hij in de hitlijsten. Maar binnenkort met zijn blote voeten op een onbewoond eiland. Presentator Toine van Peperstraten presenteert al een geruime tijd Fox Sports Eredivisie, maar pakt zijn tas in voor de strijd in ‘Expeditie Robinson’.

Acteur Stijn Fransen heeft niet alleen haar dansschoenen aangetrokken maar een jaar later is zij te zien in ‘Expeditie Robinson’. Of het goede of slechte tijden gaat worden in kamp Noord wordt binnenkort duidelijk. De winnares van Holland’s Next Top Model, Loiza Lamers nam het al op tegen andere en dat kan nu weer.

Johnny Kraaijkamp Jr. staat tegenwoordig vaak op te planken maar je kan hem kennen van de serie ‘Het Zonnetje in Huis’. Het afgelopen jaar veel besproken, maar Famke Louise deed voor de rust mee aan Expeditie Robinson. Je kent haar als volger, model en zangeres. Vanaf 6 september kan je zien hoe het de bekende en onbekende Nederlanders vergaat op het eiland.

De zes onbekende Nederlanders komen zeker naar het ‘Expeditie Robinson’ eiland, alleen is tot het heden helemaal duidelijk op welk eiland jij hen gaat zien. In de promo’s lijkt het kamp onbekenden te gaan worden. Waarschijnlijk worden zij op een goed bedachte manier geïntroduceerd. Het is nog even wachten tot dat je daar achter gaat komen. Kijk jij uit naar het nieuwe seizoen? En voor welk kamp of deelnemer ben jij? Laat het mij weten.

Latest Reviews