De deelnemers van Kroongetuige 2018 bij RTL 4

RTL maakte bekend wie de deelnemers van Kroongetuige 2018 zijn

RTL maakte bekend wie de deelnemers van Kroongetuige 2018 zijn
Bron: Gids.tv & RTL 4 | Kroongetuige 2018

Eerder maakte ik al bekend dat er een tweede seizoen van het RTL 4 programma aan zat te komen. Maar wie de deelnemers van Kroongetuige 2018 zouden zijn was nog niet duidelijk. Daar heeft RTL verandering ingebracht, en hebben bekend gemaakt wie jij vanaf 15 oktober om 21.30 uur als rechercheur op televisie ziet. Mocht je het eerste seizoen hebben gemist, hieronder praat ik je snel bij.

De negen rechercheurs gaan proberen een moord op te lossen in Zweden en nemen hun intrek in een monumentaal Zweeds huis nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het Zweedse industriestadje Köping zijn achtergebleven. Dag en nacht zijn de BN’ers in de greep van het misdaadverhaal, waarvan zij – in tegenstelling tot de kijker – niets hebben gezien. In elke aflevering lopen fictie en reality dwars door elkaar heen.

De bekende Nederlanders die als deelnemers van Kroongetuige 2018 mee doen zijn: Vivienne van den Assem, Eva Cleven, Bo Maerten, Kluun, Viggo Waas, Kaj van der Ree, Loretta Schrijver, Birgit Schuurman en Fred Teeven. Ook het tweede seizoen wordt gepresenteerd door Monic Hendrickx. Het kan een leuk seizoen worden, want het zijn niet de gezichten die je in heel veel verschillende programma’s voorbij ziet komen.

Mocht jij de app van het vorige seizoen ‘Kroongetuige’ nog op de telefoon hebben staan? Laat het erop staan, want dit jaar kan je zelf ook mee doen. Met de app waan je jezelf in Köping, de plek in Zweden waar het allemaal gebeurt. Wekelijks speur je door middel van spellen en extra content mee met de rechercheurs en per aflevering kun je zelf voorspellen wie jij denkt dat de Kroongetuige is.

Het is aan de deelnemers van Kroongetuige 2018 om een nieuwe moordzaak op de maandagavond op te lossen

Het is aan de deelnemers van Kroongetuige 2018 om een nieuwe moordzaak op de maandagavond op te lossen
Bron: Glamour & RTL | Kroongetuige

Naast de deelnemers van Kroongetuige 2018 is er een andere verandering aangebracht. Waar het eerste seizoen op prime time zaterdagavond werd uitgezonden. Is het nu verplaatst naar de maandagavond. Dat kan een groot succes worden. De enige concurrentie die zij hebben zijn de programma’s van NPO 1 en SBS6.

Net als vorig jaar wordt het onderzoek door één van de deelnemers van Kroongetuige 2018 bemoeilijkt. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Middels verschillende onderzoeken proberen de BN’ers te achterhalen wie de moord gepleegd heeft. De ‘Kroongetuige’ doet er echter alles aan om zo min mogelijk onderzoeken te laten slagen. Want als de dader niet gepakt wordt, mag hij of zij het zwijggeld houden.

Iedere week moet één van de deelnemers van Kroongetuige 2018 afscheid nemen. Aan de hand van de aanwijzingen wordt er gekeken wie het procesverbaal het slechtst heeft ingevuld. Diegene moet zijn spullen pakken en terug naar Nederland. In de laatst aflevering kom je erachter of de rechercheurs het is gelukt om de moordzaak op te lossen. Lukt het één van de BN’ers om de dader te ontmaskeren? Of is de ‘Kroongetuige’ iedereen te slim af en mag hij of zij het zwijggeld houden?

Latest Reviews

Ook interessant
Bezuinigen in het nieuwe jaar?