Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race

De deelnemers van Rupaul’s Drag Race Seizoen 11

Maak kennis met de vijftien nieuwe deelnemers van Rupaul’s Drag Race seizoen 11

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race

Het seizoen All Stars 4 is nog in volle gang, toch wilt VH1 je duidelijk maken dat er een groep nieuwe queens klaar staan om de strijd aan te gaan. Dit keer niet veertien maar vijftien queens die de cheque van 100 duizend en de tiara die daar bij hoort, maar al te graag willen ontvangen. In dit bericht maak je kennis met de nieuwe queens oftewel de deelnemers van Rupaul’s Drag Race seizoen 11.

Als je naar de introductie video’s kijkt dan vallen een aantal dingen op. Er komen wederom een groep queens van New York, daarbij zijn er een aantal queens die connecties hebben met de voorgaande queens. Plus dat er bijna een familie mee doet om de het enorme geldbedrag binnen te slepen.

Ik moet eerlijk bekennen dat iedere aankondiging van een nieuw seizoen heel dubbel aanvoelt. Want hoe leuk ik ieder seizoen van Rupaul’s Drag Race ook vindt, het is maar afwachten hoe goed het nieuwe seizoen zal zijn. Waarmee de queens en de programma makers moeten laten zien dat zij een spraakmakend, spectaculair maar vooral interessant neerzetten. Als je de juiste combinatie van queens en opdrachten hebt. Dan moet dat zeker gaan lukken.

Om terug te komen op de video’s, daarmee hebben een aantal queens mij om de vinger weten te binden. Hieronder zal ik zeker laten weten hoe ik over bepaalde queens denk. Wil jij de kennismaking video’s bekijken? Neem de tijd en klik op de link. Aan de hand van de eerste indruk. Met de reality show wist Rupaul en VH1 twee Emmy’s in ontvangst te nemen, in de categorieën: ‘Outstanding Reality-Competition Program’ en ‘Outstanding Host for a Reality or Reality-Competition Program’.

Dit zijn vijftien queens die de strijd aan gaan bij Rupaul’s Drag Race seizoen 11:

De familie Davenport wordt sterk vertegenwoordigd tussen de deelnemers Rupaul’s Drag Race Seizoen 11. Om te beginnen met A’Keria C. Davenport. Bij is over de top niet onbekend, van de looks tot de persoonlijkheid. Je krijgt vanaf het eerste moment het totaal maar over de top beeld van de drag queen te zien.

De volgende Davenport is, Honey Davenport. Haar inspiratie komt van verschillende kanten. Wat Honey doet is haar eigen saus oftewel honing over de verschillende inspiratie bronnen strooien. Met een lading aan ervaring en achttien pageant trofeeën onder haar riem, kan zij voor de nodige overwinningen gaan zorgen.

Als laatste bekende queen van het huis Davenport is Ra’jah D. O’Hara. De hoofdletter D staat voor de Davenport familie. Want de familie staat voor hoe groter hoe beter. Haar splits en andere dance moves komt uit Dallas en al een grote concurrentie gaan vormen voor de andere queens.

Dan de andere queens. Ariel Versace houdt van de luxe maar was als jonge kind grote fan van the Little Mermaid. Waarmee de naam van de drag queen al snel duidelijk werd. Als Jersey queen kan je niet met een simpele make-up of look komen. Waarmee er veel glitters, kleurrijke looks niet vreemd zijn. Het zingen, acteren en een volledige entertainment show kan zij goed verwerken tijdens de race.

Er zijn nu al een aantal spraakmakende deelnemers te zien tijdens Rupaul’s Drag Race seizoen 11

Een aantal jaar geleden deelde ik een online video van Brooke Lynn Hytes. De drag queen heeft lang moeten wachten voordat zij één van de deelnemers is van Rupaul’s Drag Race seizoen 11. Zij mag zich de eerste Ru-girl noemen dat afkomstig is van Canada. Waarmee zij haar land vertegenwoordigd tijdens het elfde seizoen. Voor een dans opdracht moet je bij haar zijn!

Iedereen kent Coco Montrese, de drag queen heeft ook dochters en daar is Kahana Montrese er één van. Zij vindt dat grote schoenen moeten worden gevuld. want haar moeder heeft haar sporen achter gelaten. De twist van Kahana is dat er aan kleding en looks een straat versie komt. Van een chique look wordt er een stoere versie van gemaakt. Dat kan voor een perfecte combinatie vormen.

Mercedes Iman Diamond verhuisde op elf jarige leeftijd naar Amerika. Haar Afrikaanse roots zijn terug te vinden in haar drag. Waarmee zij haar eigen stempel tussen de andere deelnemers van Rupaul’s Drag Race seizoen 11 weet te drukken. Met veel bling en haar bekende ‘body-ody-ody’ kan zij ver komen in de competitie.

Als enige komedie queen heeft Nina West in de loop der jaren een grote reputatie opgebouwd. Zij zet zich in voor verschillende goede doelen, en probeert andere te helpen met bijvoorbeeld geld inzamelen voor goede doelen. Met veel ervaring met achter en voor de schermen, weet zij hoe de entertainment wereld in elkaar steekt. Kan zij die ervaring meenemen naar Drag Race?

Bron: VH1 | Rupaul’s Dag Race

Hoe ver komen deze queens tijdens Rupaul’s Drag Race seizoen 11

Om niet zoals andere drag queens te zijn wilt zij met haar naam, Plastique Tiara laten zien dat zij met een goedkoop prijskaartje een geweldig en dure look kan neerzetten. Verwacht geen over de top persoonlijkheid tijdens het elfde seizoen van Drag Race. Want de moeder van Plastique Tiara, Alyssa Edwards heeft haar rustige kant overdragen aan haar.

Normaal gesproken weten drag queens een bepaalde stad of regio te vertegenwoordigen. Toch heeft Scarlet Envy ‘best of both worlds’. zij weet de schoonheid van het Zuiden te combineren met het pittige en rauwe van New York. Haar inspiratie komt van de jaren ’40, ’60 en ’80. Wat voor een speelde en bijzondere combinatie kan gaan zorgen.

Als kleine baby drag queen wist Shuga Cain indruk te maken met haar video. Want zij kan zich één van de deelnemers van Rupaul’s Drag Race seizoen 11 noemen. New York wordt door haar vertegenwoordigd, het is alleen de vraag of haar korte ervaring genoeg is om het programma te winnen. Misschien kan haar opera en musical achtergrond daar goed bij helpen.

Wanneer jij een feest wilt vieren, dan moet je Silky Nutmeg Ganache uitnodigen. Zij gaat van het positieve uit en straalt dat ook uit. Met de vele opleidingen als Organizational Leadership en Doctor of Philosophy heeft zij veel kennis opgedaan. Dat kan haar een misschien een streep voor geen op de andere deelnemers van Rupaul’s Drag Race seizoen 11.

Hebben de makers van Rupaul’s Drag Race seizoen 11 de beste voor het laatst bewaard?

Als je veel video’s bekijkt op Youtube die over Drag Race gaan. Dan moet Soju een bekende zijn. Na de vele reviews is het tijd om zelf deel te nemen aan de bekende strijd bij VH1. Met haar kleurrijke inspiratie van K-Pop en haar Taekwondo material arts kan zij zichzelf door de competitie heen vechten.

Een oude bekende is terug, want in het tiende seizoen van Drag Race wist zij veel indruk te maken. Ook al duurde het niet lang voordat zij naar huis moest. Ik heb het inderdaad over Vanessa Vanji Mateo. Het kon ook niet anders dat Rupaul haar terug liet komen voor een herkansing. Weet zij het dit keer voor elkaar te krijgen om ver te komen?

Drag queens staan bekend dat zij duizendpoten zijn, nu is Yvie Oddly daar zeker één van. Want zij weet hele verschillende looks neer te zetten. Van shock queen tot een prachtige look queen, Yvie lijkt alles in huis te hebben om het te gaan maken dit seizoen. Zij laat zich niet in hokjes plaatsen, waardoor zij als één van de grootste verrassingen van dit seizoen naar voren komt.

Latest Reviews

Ook interessant
On Demand Review
Netflix Christmas Specials van Trolls, Home en Bojack Horseman