Televisie blog Review

De genomineerde voor de Gouden Televizier-Ring 2017

De stembussen zijn gesloten en dit zijn de genomineerde voor de Gouden Televizier-Ring 2017

Er kon tot en met 25 september gestemd worden op de Gouden Televizier-Ring 2017 en de andere categorieën.
De stemmen zijn geteld en er is een lijst met genomineerde bekend gemaakt. Art Rooijakkers is met een cameraploeg de straat op gegaan om de genomineerde bekend te maken. De andere werden via andere kanalen bekend gemaakt. 12 oktober is het zover dan wordt voor het tweede jaar in de AFAS Live de prijzen uitgereikt. En je kan daar bij zijn door online kaarten te kopen.

Een tijd geleden schreef ik al over de ring, hoe het eruit zag en dat je tot en met de 25te kon gaan stemmen. Mocht je het bericht gemist hebben. Of je wilt het nog een keer lezen? Geen probleem, klik hier om naar het bericht te gaan.

De genomineerde voor de Gouden Televizier-Ring 2017

Dit jaar lijkt het dat de lang verwachte genomineerde eindelijk genomineerd zijn. Er zijn een aantal programma’s dat tijdens de voorrondes heel goed scoren maar op het laatste moment worden ingehaald door andere programma’s. Dit jaar zijn het drie verse programma’s genomineerd die fan favoriet zijn.

Expeditie Robinson, Zondag met Lubach en Beste Zangers hebben genoeg stemmen gekregen om door te gaan naar de finale. Vorig jaar presenteerde Art Rooijakkers en Jan Smit de Gouden Televizier-ring gala. Dit jaar neemt Art Rooijakkers de presentatie op zich, want Jan Smit slaat een jaar over. Om zo transparant mogelijk te zijn omdat hij de presentator van Beste Zangers is.

Zilveren Televizier Ster Acteur

Arjan Lubach hield een campagne om Ludo Sanders gespeeld door Erik de Vogel. Het heeft geholpen want hij staat in de top drie van beste acteurs op de Nederlandse televisie. De twee andere acteurs zijn: Jeroen van Koningsbrugge en Thom Hoffman.

Zilveren Televizier Ster Actrice

De actrices die kans maken op een ring zijn al jaren lang te zien in verschillende series. Het werd wel eens tijd dat zij genomineerd werden. En Elise Schaap, Angela Schijf en Isa Hoes zijn genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster Actrice.

Zilveren Televizier Ster Presentatrice

Er vindt een verschuiving plaats bij de presentatrices. Je merkt dat er een nieuwe generatie op staat, alleen kon Chantal Jansen niet meer genomineerd worden. zij won de prijs een aantal keer achter elkaar waardoor zij is uitgesloten. Dit jaar zijn Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper genomineerd. Floortje Dessing won vorig jaar de Gouden Televizier-Ring voor haar programma.

Zilveren Televizier Ster Presentator

Als het om populariteit gaat zijn Arjen Lubach, Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee de meest populaire presentatoren op dit moment. Zij zijn genomineerd voor de prijs. Dat Wilfred Genee er tussen staat komt door zijn college Johan Derksen. Zij deed in het programma Voetbal Inside een oproep om op hem te stemmen. Want volgens ‘de snor’ is hij de beste presentator op dit moment.

Televizier Talent Award

Deze categorie is in het leven geroepen om nieuw talent in de spotlight te zetten. Dit jaar is dat het geval maar voorgaande jaren waren er mensen genomineerd die al een langere tijd mee gaan in de industrie.
Maar Anna Nooshin, Marieke Elsinga en Özcan Akyol zijn genomineerd. En ook terecht zij zijn een frisse wind op de Nederlandse televisie.

Latest Reviews