De grootste blockbusters in 2019

Dit zijn de grootste blockbusters in 2019

Het jaar 2019 is begonnen en daarmee kan het uitkijken naar de nieuwe films ook beginnen. Vandaag de dag zijn de grote films de ‘money makers’ van Hollywood. Iedere filmstudio wilt mee doen met de rest, maar welke titels behoren tot de grootste blockbusters in 2019? Hieronder krijg je de must see films van het nieuwe jaar te zien.

Avengers: Endgame, Captain Marvel, It: Chapter Two - Dit zijn de grootste blockbusters in 2019
Bron: Disney, Warner Bros & IMDB | Avengers: Endgame, Captain Marvel, It: Chapter Two

Avengers: Endgame

Tussen de blockbusters van 2019 zitten een aantal superhelden films. In 2018 was ‘Avengers: Infinity War‘ de best verdienende film. In 2019 maakt het vervolg, ‘Avengers: Endgame‘ grote kans om dat succes te evenaren. De film gaat laten zien of de weggevaagde superhelden terugkeren, maar vooral hoe zij terug keren. Want een nog te introduceren superheldin zal een grote rol gaan spelen in het geheel.

Captain Marvel

Voordat je naar ‘Avenger: Endgame’ kan gaan, zal Marvel de eerste superheldin in de spotlight zetten. Begrijp mij. niet verkeerd, ik heb het over de eerste solo film, waar een vrouwelijke superheld de hoofdrol in speelt. Het is aan ‘Captain Marvel‘ om te laten zien dat vrouwen net zulke goede superhelden zijn. De concurrentie, Warner Bros, was hen misschien voor. Dat wilt niet zeggen dat Marvel de film qua opbrengst het succes van ‘Wonder Woman’ overtreft.

It: Chapter Two

In 2017 was de remake ‘It: Chapter One‘ een heel groot succes. Het wist de Stephen King hype omhoog te gooien. Daarnaast wist acteur Bill Skarsgård de bioscoop bezoeker te overtuigen van zijn eigen versie van Pennywise. Naast de acteurs en actrices van het eerste deel, zijn er volwassen acteurs te zien. Een aantal bekende als Bill Hader, Jessica Chastain en James McAvoy. Waar Warner Bros ook goed aan doet, is de film op dezelfde releasedatum lanceren als de voorganger.

Godzilla 2, Spider-Man: Far From Home & Shazam! - Dit zijn de grootste blockbusters in 2019
Bron: Warner Bros, Sony Pictures & IMDB | Godzilla 2, Spider-Man: Far From Home & Shazam!

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters‘ is één van de films dat zeker thuis hoort tussen de grootste blockbusters in 2019. De film heeft in 2014 goede zaken gedaan, en het monster universum moet nog even door. Legendary en Warner Bros komt over een aantal jaar met de film waar Godzilla en Kong het tegen elkaar opnemen. Vanaf 30 mei komt de strijd tussen de monsters en Godzilla naar de bioscoop.

Spider-Man: Far From Home

Sony Pictures oftewel Amy Pascal is lekker bezig om de ‘Spider-Man’ universum film voor film uit te breiden. 2018 was een heel succesvol jaar, waarmee zij haar positie steeds steviger neerzet. In 2019, komt het vervolg van ‘Spider-Man: Homecoming‘ uit. Waar Tom Holland en Zendaya hulp krijgen van onder andere Jake Gyllenhaal. Hij zal samen met Michael Keaton de slechteriken in ‘Spider-Man: Far From Home’ zijn.

Shazam!

Nu ‘Aquaman‘ een heel groot succes is en richting de 1 miljard dollar gaat, wordt de focus langzamerhand verlegd naar ‘Shazam!‘. De iets wat vreemde superheld naast Batman en Superman, komt in 2019 met zijn eigen film. Waarin ‘Big’ uit 1988 een superhelden variant lijkt te worden. De trailer zorgde er voor dat steeds meer mensen enthousiast werden voor de film. Waar ‘Zachary Levi’ in de hoofdrol is te zien. Vanaf 4 april draait de DC en Warner Bros superhelden film in de bioscoop.

Star Wars: Episode IX, Jumanji, Hobbs and Shaw & Glass - Dit zijn de grootste blockbusters in 2019
Bron: Disney, Sony Pictures, Universal Pictures & IMDB | Star Wars: Episode IX, Jumanji, Hobbs and Shaw & Glass

Star Wars: Episode XI

Een titel dat zeker niet mag ontbreken is ‘Star Wars: Episode IX’ oftewel Episode 9. De film komt in december naar de bioscoop, en zal de nieuwe trilogie af maken. Voor vele die hard fans is het de vraag of zij het einde krijgen, waar zij op zitten te wachten. De concurrentie zit niet stil, en Disney moet samen met Kathleen Kennedy er alles aan doen om het geheel positief te eindigen.

Jumanji

Over de concurrentie gesproken, want Sony Pictures durft het aan om het met ‘Jumanji‘ vervolg tegen de mouse house op te nemen. Dat is niet gek gedacht, want zij hebben het eerder gedaan. Na twee weken tonden zij al op de eerste plek in de box office. Dwayne Johnson, Kevin hart, Karen Gillan en Jack Black keren terug in de bekende rollen. In december zal de film uitkomen.

Hobbs and Shaw

De één na laatste film tussen de grootste blockbusters in 2019 is: ‘Hobbs and Shaw’. De film is een spin-off van de ‘The Fate of the Furious‘ franchise. Waar de twee karakters Luke Hobbs en Deckard Shaw samen op een missie lijken te gaan. Heel veel over de film is tot op heden niet bekend. Wel dat het bij Vin Diesel verkeerd viel, want hij was diegene die met de race films is begonnen.

Glass

Als je zover bent gekomen in de lijst met grootste blockbusters in 2019, dan kan je de laatste niet missen. Het duurt nog even voordat ‘Glass‘ uit gaat komen. Regisseur M. Night Shyamalan wist met ‘Split‘ de kijker, dat hij een vervolg had gemaakt op ‘Unbreakable’. Waarmee de nieuwe film de trilogie af maakt. Of het een hit of misser is, daar moeten we nog even op wachten. Want met de eerste film gooide de regisseur niet al te hoge ogen.

Latest Reviews

Ook interessant
De bekende en over de top Netflix animatie serie is terug, het is tijd voor Big Mouth seizoen 3
Big Mouth Seizoen 3 Review