De hoogte punten en diepe punt van Dance Dance Dance aflevering 3

Er waren vooral hoogte punten te zien tijdens Dance Dance Dance aflevering 3

Deze week waren een hele hoop hoogte punten te zien in de Dance Dance Dance aflevering 3. Het duo dat met de punten van de jury onderaan stond moest afscheid nemen van de andere. Dat is ook meteen het diepte punt van de avond. Want ieder duo bracht een andere persoonlijkheid naar de show, en liet dat ook zien bij de verschillende optredens. Nog terugblikken naar de vorige optredens? Klik hier om die van vorige week te bekijken.

Koos en Renate moesten afscheid nemen van de andere kandidaten en dansers. Zij wisten net naast te grijpen, want Edsilia kreeg van twee juryleden hele hoge punten. Ook al vond ik het antwoord dat zij gaf over hoe graag zij door wilde naar de volgende ronde, een beetje vreemd. Want het kwam over alsof zij het prima zou vinden om na het ‘All For You’ optreden naar huis te gaan.

Voordat je naar beneden scrolt wil ik uitleggen waarom het optreden van Marnix niet tussen de beste optredens van Dance Dance aflevering 3 staan. Nu heeft Marnix een klein streepje voor op de andere deelnemers omdat hij in het dagelijks leven al danser is. Hij heeft de ervaring en dan mag je ook wat meer verwachten. Ik vind het knapper dat de andere BN’ers zonder ervaring een knaller van een optreden geven. Sorry!

Maan en Kaj – Papaoutai

Stromae staat bekend als artiest met videoclips die goed in elkaar zitten. Dat geldt ook voor ‘Papaoutai’. Een strakke videoclip waar op iedere detail wordt gelet om het zo goed mogelijk te maken. Maan en Kaj kregen een mini-me waar zij mee moesten dansen. Ik vond het een geweldige opener van Dance Dance Dance aflevering 3. Alles paste bij elkaar het decor, de dans, de kleding van de BN’ers en de andere dansers. Een optreden die bij gaat blijven.

Stijn – Buttons

Het solo optreden begon gek genoeg zonder introductie filmpje. Dat maakt het optreden niet minder goed. Zij moest een week haar stoere kant laten zien. Dit keer werd er een sexy kant gevraagd, want de Pussycat Dolls staan daar bekend om. Ook al zaten er een aantal foutjes in, ik vind Stijn geweldig want haar enthousiasme en kracht om het zo goed mogelijk te doen komen goed over op de televisie.

Koos – Livin’ La Vida Loca

Koos kwam met een missie en dat was om een zo hoog mogelijk cijfer te krijgen. Vorige week liet hij aan het publiek, maar vooral de jury weten hier niet te komen voor een zeven. De cijfers moesten omhoog, en hij stopte alles wat hij had in het nummer van Ricky Martin. Het was heel goed en Koos zat in zijn element, heel gaaf om te zien. Het resultaat was dat de jury hem een hoger cijfer dan een zeven gaven.

Zoey en Marnix – Think

Het BN’er duo Zoey en Marnix weten van iedere dans een spetterend optreden te maken. Zo ook bij ‘Think’. Een heerlijk nummer waar de choreografen het nummer volgepropt hadden met dans. Het ging zo snel en het was heel strak gedanst. Zoey en Marnix halen het beste in elkaar naar boven. Je ziet snel dat de één beter is dan de ander.

Kaj – Get Juicy

Als iemand het over snelheid en moeilijke choreografie kan hebben is het Kaj wel. Zijn choreografie van ‘Get Juicy’ was een sneltrein die voorbij kwam. Er werd ook van hem verlangd dat hij een split boven op een piano zou doen. Tijdens Dance Dance Dance aflevering 3 lukte de split niet helemaal, maar het optreden was heel erg leuk om naar te kijken. Door het nummer en de energie die Kaj en de dansers gaven, werd ik heel enthousiast. En Chantal maakte een vergelijking die ik ook zag. Kaj leek op Ad Visser met de witte bril op z’n hoofd.

Latest Reviews

Ook interessant
Throwback Movie
Miracle on 34th Street