award show live

De hoogte punten van de MTV VMA’s 2017

awards-show-live

De MTV VMA’s 2017 had ondanks de choas genoeg hoogte punten

Toen ik druk bezig was met de voorbereidingen voor de MTV VMA’s 2017 had ik het idee dat er een hele hoop hoogte punten voorbij zouden komen om te bespreken. Ik zat vol verwachting voor de televisie toen MTV de Video Music Awards begon. Het duurde alleen een tijd voordat ik een hoogte punt kon opschrijven. Als ik naar de totale show kijk ben ik niet heel erg onder de indruk wat MTV heeft neergezet.
Zij hebben geprobeerd om zoveel in een show te proppen dat ik het vanaf de eerste minuut mezelf afvroeg naar wat voor show ik aan het kijken was. Rommelig en chaotisch.

MTV Video Music Awards 2017

De mensen in het publiek laten zien wat er op het podium van de MTV VMA’s 2017 gebeurd

Gelukkig heb ik nog genoeg hoogte punten gezien die je niet kan missen.
Het begon goed op een verkeerde manier. Omdat het zo rommelig is weten een aantal artiesten of voor MTV bekende heel goed weer te geven wat er op het podium gebeurd. De camera’s van MTV houden ervan om tijdens een optreden mensen uit te zaal te laten zien. En wanneer het optreden of een ‘grappige’ sketch van Katy Perry niet zo lekker gaat zie je dat terug op de gezichten in het publiek.

De wereld première van Taylor Swift’s ‘Look What You Made Me Do’

Taylor Swift Music video premiere
Taylor Swift was niet in levende lijve bij de MTV VMA’s 2017, maar wist met haar nieuwe single ‘Look What You Made My Do’ alle aandacht te krijgen. Zij koos de award show uit om de videoclip in première te laten gaan. En met de videoclip waar de oude en nieuw Taylor samen komen gaat zij de hele wereld over.

Pink kreeg de MTV Michael Jackson Video Vanguard Awards

Pink receives the Michael Jackson Vanguard Award
Het wordt bijna een traditie om tijdens iedere MTV Video Music Awards een artiest in het zonnetje te zetten. Dit keer was Pink aan de beurt en dat heeft zij ook meer dan verdiend. Zij timmert al zeventien jaar aan de weg met haar muziek carrière en met veel succes. Er was een megamix of mashup in elkaar gezet om iedere hit een aantal seconden voorbij te laten komen. Zij eindigde met haar nieuwe single ‘What About Us’. Daarmee liet zij zien dat er genoeg liefde in de zaal is.

Het optreden zat goed in elkaar met de juiste attributen, de herkenning van de hits die Pink in de loop der jaren heeft uitgebracht. Maar vooral goed gezongen en leuk om naar te kijken. Na het ontvangen van de award liet zij in een speech horen dat je moet zien wie je bent. In een verhaal dat haar dochter te horen had gekregen dat zij te veel op een jongen zou lijken.

De optredens die thuis horen bij de hoogte punten van MTV VMA’s 2017

Fifth Harmony feat. Gucci Mane – Down

Fifth Harmony at the MTV VMA's 2017
De stemmen van de dames klonken niet helemaal zuiver, toch kon ik het optreden heel erg waarderen. Het was energiek en Fifth Harmony had er alleen aan gedaan om het optreden spectaculair te maken. Met splits, een regen douche en gedeelte waar de dans moves werden getoond.

Miley Cyrus – Younger Now

Miley Cyrus with Younger Now
Ook al ben ik geen fan van het nummer ‘Younger Now’ het optreden van Miley Cyrus was wel goed. De focus lag hierbij juist op haar stem en de boodschap die zij had. Er kwamen dansers van verschillende leeftijden, soorten en maten voorbij. Dit keen geen ge-twerk, maar een net optreden die wat rust bracht in bij de MTV VMA’s 2017.

Demi Lovato – Sorry Not Sorry

Demi Lovato on the MTV stage
Geheel in stijl wist Demi Lovato een zwembad in Los Angeles om te toveren tot een pool party. In de stijl die je ook terug ziet in de videoclip. Het was leuk en hoe geproduceerd het ook was, het was entertainment om naar te kijken.

Logic feat. Khalid & Alessia Cara – 1-800-273-8255

Logic with a message at the MTV VMA's 2017
Het nummer ‘1-800-273-8255′ heeft een videoclip die heel indrukwekkend is. Zij lieten datzelfde gevoel terug komen met het optreden bij de MTV VMA’s 2017. Kesha kondigde het optrede met veel emotie aan. En de zaal gaf Logic, Khalid en Alessia cara een staande ovatie omdat zij een geweldig optreden gaven. Logic liet duidelijk weten dat er meer over depressie, zelfmoord en alles wat daar mee te maken heeft, gesproken moet worden. Iets wat te weinig gebeurd.

DNCE feat. Rod Stewart – Da Ya Think I’m Sexy?

DNCE and Rod Stewart with their new single
Om de nieuwe single te promoten weet DNCE een geweldig optreden te geven. Het is stylish, weet de voeten van de vloer te krijgen en is puur entertainment. Daarbij is de oude rot in het vak Rod Stewart terug bij de Video Music Awards. In 1984 deed hij al een optreden en in 2017 klinkt hij nog steeds goed. De ‘porno’ snor van Joe Jones was redelijk fout, ook al stond het hem wel.

Latest Reviews