Televisie

De hoogte punten van Linda’s Zomerweek

Dit zijn de hoogte punten van Linda’s Zomerweek tot nu toe

Linda's Zomerweek
Bron: GIPHY | Linda’s Zomerweek

Het aankomende seizoen van Linda’s Zomerweek is er eentje om niet te missen. Want het is voorlopig de laatste die de presentatrice gaat maken. Volgend jaar is zij niet van plan om een nieuw seizoen op te nemen. Dan is zij druk bezig met het opnemen van een speelfilm.

Om het aankomende seizoen van Linda’s Zomerweek te vieren kan je niet anders dan terugblikken. De gesprekken die Linda met een aantal bekende Nederlanders had zorgde voor spraakmakende televisie. Daarom hieronder de beste momenten die de afgelopen seizoenen heeft opgeleverd.

Mocht je meer willen zien? Dan moet je nog even wachten tot Ilse de Lange samen met John van den Heuvel, het neefje Johnny de Mol en politica Kasja Ollongren en Sophie Hilbrand naast Johan Derksen op de bank van Linda de Mol zitten. Ook zijn de duo’s Ilse Warringa en Kjeld Nuis en Wendy van Dijk samen met Jochem Myjer gevormd. Zangeres Elske DeWall zal iedere aflevering voor de muzikale ondersteuning zorgen.

Linda weet ik Linda’s Zomerweek verschillende invalshoeken te pakken

Elise Schaap is en blijft de koningin van de impressies. Daar hebben Carlo en Irene bij de TV Kantine het afgelopen seizoen flink gebruik van gemaakt. Van het nadoen van Olcay Gulsen tot en met Sylvie Meis, zij weet de perfecte impressie neer te zetten. Zo goed dat het lijkt alsof je naar de persoon in kwestie aan het luisteren bent. Dat werd natuurlijk besproken toen Elise te gast was bij Linda’s Zomerweek.

Dat zangeres Anouk niet op haar mond is gevallen werd al snel duidelijk toen zij samen met Tijl Beckand te gast was bij Linda’s Zomerweek. Toen het onderwerp daten en mannen werd besproken ging er een boekje open. De zangeres wilde eerlijk zijn, en dat zorgde voor de nodige rode oren van Linda en Tijl.

Misschien niet de meest besproken aflevering maar wel toen presentatrice Sylvie Meis werd aangekondigd. De presentatrice presenteerde het ene na het andere Duitse programma bij de Duitse zender RTL. Je zou verwachten dat er persoonlijke onderwerpen aan bod zouden komen. Alleen hield Sylvie zich in en was Richard Groenendijk de persoon die voor wat luchtigheid maar vooral wat sensatie zorgde.

Je kon geen televisie aanzetten of je werd vorig jaar geconfronteerd met het nieuws dat Patricia Paay op een film was te zien. Als programma wil je haar hebben om eventuele kijkers te kunnen trekken. Voor Linda’s Zomerweek natuurlijk het moment om Patricia uit te nodigen. Zij kwam en vertelde haar persoonlijke verhaal bij Linda op de bank. Tot op de dag van vandaag blijft het verhaal bijzonder zoals dat is gelopen.

Wanneer Martijn Krabbe praat over zijn scheiding en hoe dat precies is gelopen, lijkt het gesprek diep te gaan waar emoties bij komen kijken. Toch weet Loes Luca de boel een beetje op te schudden en luchtig te houden. Als kijker zit je in het gesprek en heb je het idee dat Martijn Krabbe de waarheid gaat vertellen over hoe het allemaal is gelopen. Tot dat Loes om de hoek komt kijken.

Latest Reviews