De laatste America’s Got Talent audities van seizoen 12


Het zijn de laatste audities van seizoen 12 America’s Got Talent


Na een hele lijst met audities is het tijd om de laatste audities van seizoen 12 met je te delen. De jury en het publiek heeft alles gezien. De laatste acts komen langs om de laatste plekken in de volgende ronde te kunnen vullen. Gaat dat lukken of worden de rode kruizen van de jury gebruikt? Je ziet de vijf beste en laatste audities van seizoen 12 voorbij komen.

Pittige concurrentie bij America’s Got Talent

Danylo en Oskar laten de overtreffende trap van lenig zien tijdens de auditie

Vader Danylo en zoon Oskar komen auditie doen en laten de jury en zaal met op mondt kijken wanneer zij het talent dat zij bezitten laten zien. Want Oskar is extreem lenig en menig sporter kan daar jaloers op zijn. Ook weet de zoon van Oskar zijn charmes in de strijd te gooien. En dat komt ten goede bij de jury.

Mike Yung ruilt het metro station in voor het America’s Got Talent podium


De metro artiest Mike Yung staat al zevenendertig jaar op te treden onder de grond. Voor zijn auditie komt hij naar boven om voor de jury en de zaal te komen optreden. Hij laat ‘Unchained Melody’ horen en zorgt voor een stilte in de zaal. Zie zelf hoe Mike auditie doet bij seizoen 12.

Harrison Greenbaum kwam uit de kast als komedian


Als komedian kan het soms lastig zijn om de steun van je ouders te krijgen. Want ouders willen dat je zo goed mogelijk terecht komt. Harrison is al jaren te zien in New York waar hij avond na avond zijn grappen laten horen op verschillende plekken. Zelf zegt hij in pizzeria’s, kelders en andere duistere plekken op te treden. Harrison hoopt zijn carrière naar een volgend level te kunnen tillen.

The Quiddlers weten ‘YMCA’ op een minimalistische manier te laten zien


Je verwacht dat de heren uit Las Vegas komen om op een ouderwetse manier het nummer ‘YMCA’ te komen vertolken. Dat is niet het geval want zij hadden een idee waardoor de jury en het publiek met veel enthousiasme zaten te kijken.
Als jij wilt zien wat de heren laten zien, moet je de auditie uit seizoen 12 hieronder gaan bekijken.

Heidi Klum drukt op de golden buzzer voor Angelina Green


Angelina komt auditie doen bij America’s Got Talent en laat horen hoe zij troost haalt uit de muziek. Haar ouders zijn gescheiden en heeft daar veel verdriet van. Heidi Klum zag een oude ziel in het dertien jarige meisje en wilde haar een kans geven om door te gaan naar de live shows.

Volgende
Kidnap

Latest Reviews