De laatste golden ticket werd bij Holland’s Got Talent uitgereikt

Dan Karaty mocht de laatste golden ticket uitreiken. Maar aan wie?

Tijdens de voorgaande afleveringen werd er door ieder jurylid al een golden ticket uitgereikt.
De enige die dat nog niet had gedaan wat Dan Karaty. En diegene die dat deze aflevering on ontvangst mocht nemen was het meer dan waard om direct naar de halve finale door te gaan.
Heb je het niet gezien? Of wil je de beste audities nog een keer zien? Je ziet ze hieronder.

Gil The Grid danste de jury omver!

De auditie waar ik met open mond naar zat te kijken. Moest nog komen. Maar ik wist dat daar wel eens verandering in kon komen toen Gil The Grid op kwam.
Ik had hem al eerder gezien uit een eerder seizoen Holland’s Got Talent, maar ook met een anders dans programma.
Maar goed deze auditie was een golden ticket waard. En Dan Karaty gaf met veel plezier de golden ticket aan Gil.

De dansers van The Epic Crew waren ook Epic!

Misschien zijn zij nog niet volwassen, maar dat betekend niet dat de jonge dansers van The Epic Crew niet kunnen dansen. Want zij laten tijdens de auditie zien wat zij kunnen. Het is stoer, sexy en met een houding dat je niet met ze moet sollen. Voor mij was dat een golden ticket waardige auditie. Maar helaas zijn alle tickets al weggegeven.

Myron maakt een hele show van het drummen

Er is een verschil tussen drummen en drummen. Myron laat zien dat hij met zijn jonge leeftijd heel goed kan drummen. Het is niet alleen het bespelen van het instrument maar hij geeft er een hele show bij.
En om ver te kunnen komen bij Holland’s Got Talent moet de show ook goed zijn. Hij wist de jury te overtuigen en mag door naar de volgende ronde.

Demi en Zoë laten zien dat paaldansen ook voor kinderen geschikt is

In vorige seizoenen van het talenten programma Holland’s Got Talent hebben een aantal kandidaten laten zien dat paaldansen niets te maken heeft met het erotische beeld dat er omheen hangt.
Demi en Zoë laten zien dat je ook als jong meisje aan paaldansen kan doen. Want zij stonden in de top 20 tijdens de wereldkampioenschappen met paaldansen. Dan verwacht je een goede show op het Holland’s Got Talent podium.
En dat liet zij ook zien. Een hele goede act en terecht dat zij door zijn naar de volgende ronde.

Latest Reviews

Ook interessant
Box Office 2019 – Week 17: Marvel domineert met Endgame