De laatste halve finale zorgde voor 3 nieuwe finalisten

Holland’s Got Talent was toe aan de laatste halve finale van het 9e seizoen

Het is de derde week dat de halve finales van Holland’s Got Talent werden uitgezonden op vrijdag avond.
Afgelopen vrijdag was het tijd om de laatste drie finalisten toe te voegen aan de finale. Daarmee was het ook tijd om de laatste halve finale uit te zenden. Maar wie zou jij van de negen acts in de finale willen zien?

De jury stuurde drie acts naar de finale maar ik was het niet eens met alle keuzes die zij hebben gedaan.
Ook al waren zij goed. Ik had Dutch Junior Dance Division niet door laten gaan. Omdat één van de andere dance acts de favoriet van de jury maar ook van de fans online waren.
Het kan natuurlijk zijn dat The Fire terug kan komen omdat de fans op de act stemmen bij de wildcard.

Hieronder deel ik de drie acts die ik het beste vond van de laatste halve finale.
Alleen wil ik zeggen dat ik dit de minst spectaculaire halve finale van de drie. Een aantal acts waren wat je kon verwachten of waren echt niet goed. Terwijl de jury super positief was. Ik snapt het niet.

De studio werd enthousiast van The Fire

De jury vond het jammer dat zij geen golden ticket meer hadden om aan de danscrew The Fire te kunnen geven.
Nu snap ik niet waarom zij niet door zijn naar de finale. Ook al was de Dutch Junior Dance Division heel erg goed. Zij waren professioneel geschoold. Al met al weet The Fire iedere keer een knallend optreden neer te zetten.
Ik was niet overdonderd door het optreden tijdens de laatste halve finale, maar ik kon het wel waarderen. En vond het de moeite waard om ze door te laten naar de finale.

Kempo Kuntao liet zien hoe je door moet vechten

De drie jonge vechters lieten tijdens de auditie al zien dat de vechtsport Kempo Kuntao, waar de groepsnaam ook vandaan komt, dat het iets is voor doorzetters.
Dat werd ook duidelijk tijdens de laatste halve finale. Want Jenny was geblesseerd, daar was niets van te merken tijdens het optreden.

De jonge rock band Black Swords laten de kijkers rocken!

Na de auditie moest de band Black Swords opzoek naar een zanger of zangeres. Dat is gelukt en de jonge zangeres is toegevoegd. Zij past precies tussen de andere bandleden en weet zich staande te houden tijdens het optreden.
‘Thunderstruck’ van AC/DC werd heel goed uitgevoerd. Toen de Black Swords tijdens de laatste halve finale hoorde door te zijn naar de finale waren het geen stoere rockers meer. Maar lekkere emotionele kinderen waarvan een droom uit kwam.

Latest Reviews

Ook interessant
Op San Diego Comic Con werd de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer 2 gelanceerd, de fans zijn laaiend enthousiast
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Trailer 2