De mogelijke verhaallijn van Avengers 4

Na het zien van Ant-Man And The Wasp wordt er iets meer duidelijk over Avengers 4

Na het zien van Ant-Man And The Wasp wordt er iets meer duidelijk over Avengers 4
Bron: CBR.com | Avengers 4

Met het uitkomen van ‘Ant-Man And The Wasp’ laat Marvel en daarmee Kevin Feige iets los over de mogelijke verhaallijnen van Avengers 4. Het duurt nog een jaar voordat de film en het vervolg van ‘Avengers: Infinity War‘ uit gaat komen. Eerder deelde ik al een aantal geruchten die rond gingen op internet. Daar werd er al gehint op een aantal veranderingen die met de Ant-Man films hebben te maken. Dit bericht bevat een hele hoop mogelijke spoilers!

Daar hebben de end credits scenes ook mee te maken. De eerste scene zie je hoe Ant-Man oftewel Paul Rudd terug gaat naar de quantum realm. Voordat hij door het apparaat werd opgeslokt wist Hank Pyme hem te vertellen dat hij daar moest oppassen voor timewarps. Soort lichtgevende dingen die je opslokken en je in de tijd vast komt te zitten. Voor ‘Avengers 4’ een hele goede mogelijkheid om terug te gaan om Thanos een stapje voor te zijn.

Na het zien van Ant-Man And The Wasp wordt er iets meer duidelijk over Avengers 4
Bron: Majorcineplex.com | Avengers 4

Dat maakt nu ook veel duidelijk waarom Ant-Man naast een oudere Tony Stark en de jonge versie van Steve Rogers staat. Het is alleen nog niet duidelijk hoe Tony Stark en de andere Marvel superhelden het voor elkaar krijgen om Ant-Man te vinden. Daar kan zijn ouder geworden dochter een rol in spelen. Zij wilt natuurlijk op zoek naar haar vader en kan dan terecht bij de andere Avengers. In de film werd er al flink gehint op een mogelijkheid an het samen vechten tegen de slechteriken.

Dan is de geruchten machine rondom Tony Stark ook flink opgelopen. Zo zou hij in ‘Avengers 4’ gaan trouwen met Pepper Pots. Daar worden alle superhelden voor uitgenodigd. Zelfs Hank Pyme en Janet van Dyne een goed en leuk moment om alle superhelden samen te zien. Natuurlijk met de vraag of Kevin Feige dit goed laat aflopen of niet. Mocht er meer bekend worden of harde geruchten rond gaan, dan zal ik dit delen.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
1e keer