Bron: ©2019 Disney•Pixar. All Rights Reserved & Filmdepot | Toy Story 4

De mogelijkheden voor Toy Story 5

Als Pixar door wilt gaan, zijn dit de mogelijkheden voor Toy Story 5

Als Pixar door wilt gaan, zijn dit de mogelijkheden voor Toy Story 5
Bron: ©2019 Disney•Pixar. All Rights Reserved & Filmdepot | Toy Story 4

Sinds 21 juni is het mogelijk om ‘Toy Story 4‘ in de bioscoop te bekijken. Ook al was niet echt onder de indruk, dat betekend niet dat Disney en Pixar flink wat geld hebben verdiend aan het vierde deel van de franchise. Op het moment dat ik dit bericht schrijf, staat de teller op bijna 800 miljoen dollar. Waardoor een vervolg bijna zeker kan zijn. Wat zijn de mogelijkheden voor Toy Story 5? In dit bericht duik in de verschillende opties.

Mocht jij het vierde deel nog niet hebben gezien? Ga de film eerst kijken, want er zijn een aantal spoilers die terug gaan komen. Heb jij de film wel gezien? Lees rustig verder, en laat onder aan dit bericht jou eigen gedachten achter. Want ik kan natuurlijk iets over het hoofd hebben gezien.

Aan het eind van ‘Toy Story 4’ werden er genoeg open eindes waardoor een vijfde deel er zeker moet gaan komen. Laat ik beginnen met Woody en Bo Peep. Zij gingen er samen met de nieuwe karakters vandoor. Voor het eerst is Woody op pad, zonder dat hij bij een collectie van speelgoed hoort. Voor de makers de uitlezen kans om de rest van Amerika te ontdekken. Want de kermis zal door heel Amerika gaan, waar verschillende soorten kinderen en speelgoed voorbij zal komen.

De leeftijd van Bonnie kan in het vijfde deel van Toy Story een rol spelen

De leeftijd van Bonnie kan in het vijfde deel van Toy Story een rol spelen
Bron: ©2019 Disney•Pixar. All Rights Reserved & Filmdepot | Toy Story 4

Bonnie is nu eigenaar van een aantal verschillende soorten speelgoed. Andy heeft heeft het nodige cadeau gedaan, maar zij heeft nu Forky en een vrouwelijke variant gemaakt. Waardoor je merkt dat haar interesses veranderen. Deze ontwikkeling kwam van één van de makers kinderen. Waardoor het verhaal van deel vier zo werd geschreven.

Tegenwoordig draait het niet zo zeer om het speelgoed, maar om de techniek. Zoals een iPad of een andere tablet of smartphone. Waardoor het speelgoed de aandacht moet verdelen of misschien zelfs aan de kant wordt gezet. Wat voor mij tot de mogelijkheden voor Toy Story 5 hoort is een flinke tijd sprong. Waarbij Bonnie negen of tien jaar oud is. Haar leven veranderd, en hoe zal zij met het speelgoed omgaan?

Één van de andere mogelijkheden voor Toy Story 5 zou kunnen zijn dat Bonnie een broertje of zusje krijgt. Waardoor het speelgoed te maken krijgt met de nodige competitie. Want als beide om het speelgoed vechten, kan het niet altijd heel positief uitpakken. Waar Woody heel goed zou kunnen helpen. Tijd om hem op te zoeken. Dan past ‘Toy Story 5’ in het plaatje van de voorgaande films.

Latest Reviews

Ook interessant
Televisie blog Review
All You Need is Love Top 5