De muziek van het trio Jaded

Theo, Nari en Jordan maken samen onder de naam Jaded de lekkerste dance muziek

Het trio achter Jaded
Bron: Facebook Jaded | Het trio achter Jaded

De drie heren, Theo, Nari en Jordan, leerde elkaar kennen in Chiswick, London. Waar zij in een soort bunker naast de muziek studio een sigaret stonden te roken. Het balletje ging al snel rollen toen zij onder de naam Jaded muziek gingen maken. Want zij werden ontdekt door Black Butter Records. Toen waren zij vooral underground aan het draaien.

Toch hebben de heren van Jaded een andere achtergrond dan dat je in eerste instantie zou verwachten. Zo is Nari een scheikundige, en hij runt zijn eigen apotheek. Theo daarentegen heeft zijn eigen Italiaanse restaurant in Chelsea. Het duo heeft achter de schermen hulp nodig om de tracks zo goed mogelijk te laten klinken. Daar helpt Jordan bij. Hij runt de studio waar alle nummers worden opgenomen.

Aan het begin, in 2013 en nu 2018 is er een hele hoop veranderd. Want de heren van Jaded zijn van underground naar mainstream gegaan. En daar horen internationale optredens bij. Het begon met een track op de mixtapes die door de platenmaatschappij Black Butter Records werd uitgegeven. Daar volgde een aantal remixen bij die heel goed klinken. Zo wisten de heren stap voor stap de ladder op te klimmen. Tot dat zij onder de eigen naam verschillende singles gingen uitbrengen.

De muziek van Jaded laat je los gaan. Op de dansvloer maar ook in de sportschool

Mocht je niets hebben gehoord van de muziek dat door Jaded is gemaakt. Zoek ze op Spotify, Apple Music of welke ander medium waar je muziek kan luisteren. Want zij maken muziek om los op te gaan, op de dansvloer maar ook in de sportschool. Het motiveert je, de teksten en beats zijn heel catchy. Dus het blijft ook heel goed hangen. Het gaat niet over hele ernstige dingen. Maar over het genieten van het leven en het leuk hebben met elkaar.

De muziek dat door Jaded wordt gemaakt is upbeat en vrolijke dance. Dat zorgt een glimlach op je gezicht. Want de titels en teksten die de heren gebruiken zijn met een knipoog. Zoals ‘Big Round & Juicy’ maar ook in de tekst van ‘In The Morning’ gaat het over seks. Zonder dat het letterlijk wordt benoemd.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
DJ Ken Lin maakt de Lady Gaga megamix