Source: Kelly Sikkema & Unsplash |

De nieuwe Apple TV Plus 2021 content

Apple wilt met de streamingdienst het komende jaar flink gaan groeien, welke titels moeten Apple TV Plus 2021 gaan maken?

Je zou bijna vergeten dat Apple druk bezig is om Apple TV Plus streamingdienst met originele content op te bouwen. De streamingdienst ging eind 2019 van start, en in de loop van 2020 is er flink wat content gelanceerd. Terwijl Disney Plus en HBO Max proberen om elkaar zo moeilijk mogelijk te maken, lijkt Apple zijn eigen koers te varen. Ook al zijn er tot op heden weinig nieuwe titels bekend gemaakt, hieronder heb ik een aantal Apple TV Plus 2021 gevonden, die het wachten meer dan waard zijn.

Laat ik eerst beginnen met de titels die nu al op Apple TV Plus staan. Je kan nu gaan kijken naar: ‘All Man Kind’, ‘Ted Lasso’, ‘Dickinson’, ‘Tehran’ en ‘Servant’. Deze titels hebben veel mensen weten te bereiken en zijn positief ontvangen. Waardoor de streamingdienst er voor kiest om een tweede en soms een derde seizoen te bestellen. Iets wat ik heel goed vindt, zodat er een constante stroom van nieuwe content blijft. Plus dat de bekende titels terugkeren om het publiek te blijven vermaken.

Palmer

Palmer - De nieuwe Apple TV Plus 2021 content
Source: Apple.com | Palmer

Justin Timberlake heeft de afgelopen jaren zijn acteer carrière op een laag pitje gezet. Want het was tijd om nieuwe muziek te maken. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en heeft er voor gezorgd dat Timberlake een nieuwe rol heeft. De film ‘Palmer’ is vanaf 29 januari 2021 op Apple TV Plus te zien. De film verteld het volgende verhaal:

“Na 12 jaar in de gevangenis keert de voormalige voetbalster van de middelbare school, Eddie Palmer, terug naar huis om zijn leven weer op de rails te krijgen – en vormt hij een onwaarschijnlijke band met Sam, een outcast jongen uit een onrustig huis. Maar Eddie’s verleden dreigt zijn nieuwe leven en gezin te ruïneren.”

De trailer is een aantal weken geleden online gezet, en heeft mijn interesse voor de film gewekt. Dat komt omdat Sam een heel interessant karakter is, plus dat de film een spiegel kan voorhouden. Want er is een bepaalde groep in de samenleving die met een vreemde blik naar andere kijkt. Ik bereid mij voor op de film, door genoeg tissues in huis te halen. Want de eerste beelden geven hints, dat het einde voor een flink wat tranen kan gaan zorgen.

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Billie Eilish: The World's A Little Blurry - De nieuwe Apple TV Plus 2021 content
Source: Apple.com | Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Aan het eind van 2020 kwamen een aantal artiesten met een muzikale documentaire uit. Alleen weet Billie Eilish er voor te zorgen dat de spanning en enthousiasme rondom haar documentaire blijft. De jonge zangeres heeft in haar korte tijd flink wat hits op haar naam weten te zetten, waardoor er alleen maar meer fans bij komen. Tot op heden heeft Eilish er voor gekozen om haar privé leven zo veel mogelijk uit te publiciteit te houden. Ondanks dat ze haar muziek samen met haar broer maakt.

Met de documentaire, ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’, gaat de kijker zien hoe haar muziek carrière de afgelopen jaren gigantisch is gegroeid. Van muziek schrijven en maken op haar slaapkamer tot en met het uitverkopen van gigantische stadions. Dankzij corona kon ik helaas niet naar het concert, toch ben ik heel benieuwd wat de zangeres met haar documentaire gaat laten zien.

Het is voor het eerst dat haar persoonlijke leven en haar mening wordt getoond. Vanaf 26 februari 2021 zal de documentaire op Apple TV Plus te zien zijn. Waarmee het ook direct één van de grote (tot nu toe bekend) en lang verwachte titels van Apple TV Plus 2021 is.

Foundation

Foundation - De nieuwe Apple TV Plus 2021 content
Source: Apple.com | Foundation

De grote klapper van Apple TV Plus 2021 moet ‘Foundation’ gaan worden. In de presentatie van Apple in juni 2020 werden de eerste beelden getoond. Waardoor de kijker al een kleine voorproefje kreeg te zien. Tot op heden is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, wel dat dit de grote klapper voor de streamingdienst moet worden. Zo’n grote hit net als ‘Game of Thrones’ dat voor HBO was en ‘House of Cards’ dat voor Netflix.

Tijdens de presentatie van Apple zijn niet alleen de eerste beelden getoond, maar dat al meer dan vijftig jaar wordt geprobeerd om van ‘Foundation’ een serie/film te maken. De technieken en budgetten waren toen niet zoals het nu is. Waardoor dit het juiste moment is om de inspiratiebron van ‘Star Wars’ naar het scherm te halen. De eerste beelden zien er geweldig uit en hebben mij al enthousiast gemaakt voor wat gaat komen. Ook al laten de beelden vooral sfeer impressies zien, zonder iets los te laten over het verhaal.

Cherry

Cherry - De nieuwe Apple TV Plus 2021 content
Source: Apple.com | Cherry

Voor Tom Holland wordt 2021 een heel groot jaar. Dat komt omdat de kijker niet om de acteur heen kan. Naast een nieuwe ‘Spider-Man’ film, komt Sony met een ‘Uncharted’ en wordt de film ‘Chaos Walking‘ uitgebracht. Voor Apple TV Plus is de film ‘Cherry’ gemaakt, waar Holland de hoofdrol in heeft. Komt dit wat vreemd over? Niet als je nagaat dat de broers Russo, ook wel bekend als de ‘Avengers: Endgame‘ reggisseurs, de film hebben geregisseerd. De twee broers hebben al vaker met Holland gewerkt, waardoor de keus om hem te casten niet gek is.

De film ‘Cherry’ gaat Holland de rol van een ex-soldaat op zich die worstelt met PTSS vertolken. Daardoor gaat hij aan de drugs en om dat te bekostigen overvalt hij banken. Tot nu toe is er nog geen trailer gelanceerd. Wel is er een releasedatum bekend gemaakt. Vanaf 26 februari draait de film in de bioscoop. Twee weken later, 12 maart 2021 is de film op Apple TV Plus te zien.

Latest Reviews