Source: Kon Karampelas & Unsplash

De nieuwe Disney Plus 2021 content

Ben jij klaar om je onder te dompelen in wat Disney Plus 2021 heeft te bieden?

2020 was een goed jaar voor Disney Plus. Toch moet het komende jaar nog veel beter worden. Er zijn een aantal series en films die er voor zorgen dat Disney Plus 2021 het jaar ervoor gaat overtreffen. In dit blog bericht ga ik de grootste toevoegingen op een rij zetten. Natuurlijk krijg je vanaf februari een maandelijkse update, met welke series en films naar Disney’s streamingdienst komen.

Marvel

Source: DTCI Media & Disney | Investory Day 2020

Het jaar 2021 begint in januari al goed. Dat komt omdat Marvel gaat beginnen met het lanceren van de lang verwachte series. 15 januari wordt de eerste aflevering van ‘Wandvision’ online gezet. Waarmee fase 4 van Marvel van start gaat. In maart komen ‘The Falcon & Winter Soldier’ naar Disney Plus.

Vanaf mei kan de kijker zien wat Loki is gaan doen, na het verdwijnen in ‘Avenger: Endgame’. Later in 2021 komen daar ‘What If..?’ en ‘Hawkeye’ bij. Wordt dit het volgende medium waar Kevin Feige laat zien waar hij goed in is? Als de geruchten kloppen, dan kunnen de zich klaar maken voor nieuwe karakters, verhaallijnen en flink wat spektakel. Met al de grote lijst met originele Marvel series, wordt dit het jaar van Marvel op Disney Plus. Want als abonnee kan je niet om de series en Marvel heen.

Ben jij niet bekend met alle karakters die binnenkort worden geïntroduceerd? Dan raad ik je aan om naar ‘Marvel Studios: Legends’ te gaan kijken. In de serie, dat vanaf 8 januari 2021 van start gaat, wordt wekelijks een karakter in de spotlight gezet. In de eerste twee afleveringen zijn dat Wanda en Vision. Door deze serie kan je met voorkennis naar de series en films gaan kijken.

Star wordt een groot onderdeel bij Disney Plus 2021

Source: DTCI Media & Disney | Investory Day 2020

Tijdens de Investory Day 2020, is er stil gestaan bij de toevoeging van ‘Star’. Waarbij er ook een datum werd genoemd, namelijk 23 februari 2021. Alleen was het tot op heden niet duidelijk of Nederland ook de volwassen content zou gaan krijgen. Disney Plus heeft in een pers bericht naar buiten gebracht, dat de Nederlandse abonnee straks naar een lading titels kan gaan kijken. Van onder andere 20th Century Fox/Studio.

Ik kan niet wachten tot dat de nieuwe tabblad geactiveerd kan worden. Want dat wordt de Nederlandse versie van Hulu. Vorig jaar werd de serie ‘Love, Victor’ gelanceerd op de Amerikaanse streamingdienst. In Nederland is de serie niet via een legale manier te bekijken. Vanaf 23 februari komt daar verandering in. Dan is de ‘Love, Simon’ spin-off onder Star te zien.

Daarnaast wordt de serie ‘Big Sky’ de serie dat een groot publiek moet gaan vermaken. Het is een ‘Star Original’ en is gemaakt door David E. Kelley. Je kan hem kennen van de serie ‘Big Little Lies’. De kijker kan het volgende verwachten van de serie dat een Disney Plus 2021 titel is:

“Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten met zijn vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt, om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur, op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.”

Welke series komen online met de lancering?

Dit moet er voor zorgen dat verschillende generaties naar Disney Plus komen om een film/serie te gaan kijken. Met het pers bericht heeft Disney laten weten wat wij als eerst kunnen verwachten bij Star. Bij de lancering zijn de volgende titels sowieso te zien: Die Hard, Die Hard 4, 24, Family Guy, Desperate Housewives, Lost, The Gifted, How Met Your Mother, Prison Break, The X-Files, Atlanta en Black-ish.

Naast de titels is bekend gemaakt dat de maand bedrag omhoog gaat. Als abonnee heb je eigenlijk geen keus. Heb jij voor 23 februari 2021 een abonnement afgesloten? Dan betaal je tot 23 augustus 2021 niets extra’s. Daarna wordt het maand bedrag €8,99. Wees op tijd met het afsluiten van een abonnement. Het kan je veel geld schelen. Zeker als je er voor kiest om voor een jaar te betalen. Nu betaal je €69,99 en na 23 februari €89,99.

The Book of Boba Fett

Ben jij klaar om je onder te dompelen in wat Disney Plus 2021 heeft te bieden?
Source: Wikipedia | The Book of Boba Fett

De Star Wars fans kunnen aan het eind van het jaar weer gaan kijken naar een nieuwe Disney Plus serie. Want aan het eind van ‘The Mandalorian’ seizoen 2, werd bekend gemaakt dat ‘The Book of Boba Fett’ er aan komt. De verwachting is dat de spin-off serie in december 2021 op Disney Plus te zien zal zijn.

Dit is niet het derde seizoen van de Star Wars serie, volgens Jon Favreau neemt Boba Fett de rol van Mando niet over. Wat Boba Fett en Fennec Shand gaan doen in de serie, is een groot raadsel. Wel lijkt het erop dat de twee bepaalde plannen hebben. Want zij hebben Bib Fortuna neergeschoten. Hopelijk komt er veel actie en spektakel bij kijken.

Latest Reviews