Source: Trollback.com

De nieuwe HBO Max content 2021

Welke nieuwe HBO Max content 2021 moet voor nieuwe abonnees gaan zorgen?

Voor WarnerMedia, het moederbedrijf van Warner Bros, is 2020 een jaar geweest met ups- en downs. Nadat de grote concurrent Disney, met een streamingdienst kwam. Heeft het even geduurd voordat HBO Max van start kon gaan. Om de streamingdienst te voorzien van exclusieve films en series, wordt er flink geïnvesteerd. Dit is (tot nu toe) de beste nieuwe HBO Max content 2021.

Natuurlijk kan ik deze lijst niet maken, zonder het te hebben over de grote verschuiving van WarnerMedia. Eind 2020 heeft het media bedrijf naar buiten gebracht, dat de HBO Max abonnee ook naar splinternieuwe films kan gaan kijken. De films die in 2021 worden gelanceerd zoals ‘Dune’, ‘The Matrix 4’, ‘Space Jam: A New Legacy’ en ‘The Suïcide Squad’ kan je streamen of in de bioscoop bewonderen.

Dat schoot bij een aantal makers in het verkeerd keelgat. Waardoor de verandering tijdelijk lijkt te zijn en zeker een staartje krijgt. Hieronder heb ik een aantal titels bij elkaar gezet, die exclusief voor HBO Max zijn gemaakt. Zodat de komende abonnees ook blijven plakken. Zonder dat het een knipperlicht relatie wordt.

Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder's Justice League - De nieuwe HBO Max content 2021
Source: Vox.com | Zack Snyder’s Justice League

In 2017 wilde Zack Snyder laten zien wat hij met een groep superhelden kon doen. Namelijk een grote blockbuster maken, waarbij de wereld moet worden gered. Voordat de film werd gelanceerd, moest Snyder zich vanwege privé omstandigheden terugtrekken. De film werd door Joss Whedon overgenomen, alleen maakt het er een potje van.

Met de lancering van HBO Max, krijgt Snyder de kans om zijn visie te laten zien. De fans krijgen in maart de kans om de ‘Snyder’s Cut’ te gaan kijken. De bedoeling was dat het een vierdelige serie zou worden. Toch wordt er nu online gesproken dat het toch een vier uur durende film gaat worden. Wat het ook wordt, er gaan een hoop cameo’s komen en verrassingen voor de die hard fans.

Locked Down

Locked Down - De nieuwe HBO Max content 2021
Source: Screenrant.com | Locked Down

2021 gaat het jaar worden, dat filmmakers het corona virus in films/series gaan gebruiken. In de aankomende HBO Max film ‘Locked Down’ is dat het geval. Het is de eerste grote film dat speciaal voor de streamingdienst is gemaakt. In de romantische komedie van regisseur Doug Liman, volgt de kijker Linda en Paxton. Het stel is van plan om te gaan scheiden vlak voor verplichte lockdown.

Als ze gedwongen worden samen te leven, komen ze dichter bij elkaar als er een overval plaatsvindt. De cast van ‘Locked Down’ bestaat uit de volgende grote namen: Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Ben Stiller, Stephen Merchant, Mindy Kaling, Ben Kingsley en Lucy Boynton. De precieze releasdatum is niet bekend gemaakt, wel dat de film in januari 2021 op HBO Max zal verschijnen.

No Sudden Move

No Sudden Move - De nieuwe HBO Max content 2021
Source: Latest News Tripura | No Sudden Move

Naast ‘Locked Down’ komt ‘No Sudden Move’ ook als HBO Max Original naar de streamingdienst. Regisseur Steven Soderbergh heeft de misdaadthriller geregisseerd. De precieze releasedatum is niet bekend, wel dat de film in de loop van het jaar moet gaan uitkomen. Ondanks dat de opnames eind 2020 vertraging op liepen. Al ligt de productie nog op schema, om de film alsnog in 2021 uit te brengen.

De film verteld het volgende verhaal: ‘No Sudden Move’ speelt zich af in 1955, als een groep kleine criminelen uit Detroit die een specifiek document proberen te stelen voordat ze in de val lopen. Natuurlijk kan een goede cast niet ontbreken. De sterrencast bestaat uit: Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbor, Amy Seimetz, Jon Hamm, Ray Liotta, Kieran Culkin en Brendan Fraser.

Gossip Girl

Gossip Girl - De nieuwe HBO Max content 2021
Source: Wonderlandmagazine.com | Gossip Girl

Een aantal jaar geleden begon de trend om hitseries nieuw leven in te blazen. Deze trend gaat in 2021 nog even door. Want ‘Gossip Girl’ is één van de titels die tussen de nieuwe HBO Max content 2021 staat. De serie was van 2007 tot 2012 te zien bij de zender The CW. In de tussentijd is er een hoop veranderd. Denk aan diversiteit en sociale media. Omdat de fans ouder zijn geworden, zal de nieuwe ‘Gossip Girl’ meer inhoud voor volwassenen bevatten. Deze elementen zijn in de reboot verwerkt.

Het speelt zich acht jaar na het originele reeks af, en een nieuwe groep tieners zal in de privéschool in Manhattan die wordt bekeken door “Gossip Girl”. Kristen Bell zal haar rol als verteller opnieuw gaan vertolken, met de cast: Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez, Tavi Gevinson en Thomas Doherty. Mocht jij nu al enthousiast zijn, dan moet je nog even wachten. Want er is nog geen releasedatum bekend.

Young Love

Young Love - De nieuwe HBO Max content 2021
Source: Deadline | Hair Love

Voor mij is ‘Young Love’ een titel, dat zeker boven aan staat in de lijst met nieuwe HBO Max content 2021. In 2019 kwam de korte animatie ‘Hair Love‘ uit. In de tijd daarna hebben de makers de korte animatie op Youtube gezet. Waardoor een groot publiek verliefd kan worden op de film. Dat heeft HBO Max in de gaten gehad, en gaat de wereld van het gezin uitbreiden. Tot nu toe is er geen releasedatum bekend.

Matthew A. Cherry keert terug als de showrunner, en zal de animatieserie onder zijn hoede nemen. In de animatieserie krijgt de kijker te zien hoe de ouders Stephen en Angela hun dochter zo goed mogelijk proberen op te voeden. Naast het laten zien van de worsteling binnen het ouderschap, huwelijk en carrière, zal ‘Young Love’ ook thema’s met sociale kwesties en generatiedynamiek bevatten.

Gremlins: Secrets Of The Mogwai

Gremlins: Secrets of the Mogwai - De nieuwe HBO Max content 2021
Source: Wikpedia | Gremlins: Secrets of the Mogwai

In 2019 werden de plannen voor HBO Max groots aangekondigd. Een titel waar ik direct enthousiast van werd, was ‘Gremlins: Secrets of the Mogwai’. Helaas is het een animatieserie en moeten de fans nog wachten tot dat er een nieuwe live action film uit gaat komen. De animatieserie van Tze Chun, is een prequels van de ‘Gremlins‘ uit 1984.

In de serie gaat de kijker zien hoe de jonge Sam Wing en Gizmo elkaar ontmoette. De serie staat in de lijst met nieuwe HBO Max content 2021, alleen is er verder weinig over bekend. Het enige wat wel bekend is gemaakt, dat Howie Mandel niet terug zal keren om de stem van Gizmo in te spreken. Hopelijk komt de serie aan het eind van 2021 uit. Zodat de kijker direct verder kan kijken naar twee originele films.

Latest Reviews