De nieuwe Netflix Originals in april

De streamingdienst hoopt te gaan scoren met deze nieuwe Netflix Originals in april

Er komen een hele hoop nieuwe films in de bioscoop. Dat wilt niet zeggen dat de streamingdienst Netflix stil zit. Want er komen genoeg nieuwe series en films uit. Hieronder wil ik het beste van de nieuwe Netflix Originals in april met jou delen.

Chilling Adventures of Sabrina: Part 2

Chilling Adventures of Sabrina - De nieuwe Netflix Originals in april
Bron: Jeff Weddell & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina

Netflix is lekker bezig met het creëren van originele content. Daar hoort ‘Chilling Adventure of Sabrina’ ook bij. Na het eerste seizoen en de kerstspecial, is het 5 april tijd voor ‘part 2’. Want Sabrina is nog lang niet klaar, en Netflix lanceert met alle liefde de nieuwe afleveringen. Voordat je naar de nieuwe afleveringen gaat kijken, bereid je voor door de recensies van seizoen één en kerstspecial.

Our Planet

Our Planet - De nieuwe Netflix Originals in april
Bron: Netflix | Our Planet

Jaren geleden kwam de BBC met ‘Planet Earth’. Dat was het begin van een hele reeks aan series over de planeet. Het is nu tijd om de vleugels uit te slaan en een serie naar Netflix te brengen. De makers van de iconische serie hebben ‘Our Planet’ voor Netflix gemaakt, waardoor het één van de grote nieuwe Netflix Originals in april is.

Niemand minder dan Sir David Attenborough is de verteller in de serie. Hij neemt je mee naar de meest uiteenlopende bestemmingen. In de acht afleveringen ga je naar de meest koude en oude gebieden van de wereld. Ga jij naar de serie kijken? De afleveringen zijn vanaf 5 april te zien bij Netflix.

Unicorn Store

Unicorn Store - De nieuwe Netflix Originals in april
Bron: Netflix | Unicorn Store

Brie Larson heeft veel succes met haar films die in de bioscoop worden getoond. Zoals ‘Captain Marvel‘ en ‘Room’. Nu heeft zij een deal gesloten met Netflix, zodat zij haar eigen film kan regisseren. De titel ‘Unicorn Store’, zorgde bij mij voor veel vraagtekens. De film gaat over het volgende:

Kit is een mislukte kunstenaar, zij keert terug naar haar ouders en neemt een baan als kantoormedewerker. Op een dag ontvangt ze een mysterieuze brief, van een naamloze verkoper die haar uitnodigt naar ‘The Store’. Een vreemde onbepaalde plaats daar wordt ‘wat je nodig hebt’ verkocht. De verkoper biedt haar de kans om haar kindertijdfantasie te laten verkopen: een eenhoorn.

Niemand minder dan Samuel L. Jackson is te zien in de rol van de verkoper. Brie Larson en Samuel L. Jackson hebben al meerdere malen met elkaar samen gewerkt. Van de laatste superhelden film tot en met ‘Kong: Skull Island’. Waardoor zij een band hebben opgebouwd. Vanaf 5 april is het regie debuut te zien bij Netflix.

You vs. Wild

You vs. Wild - De nieuwe Netflix Originals in april
Bron: Netflix | You vs. Wild

Vanaf 10 April wordt de meest interactieve titel tussen de Netflix Originals in april. Als jij naar de survival programma’s van Bear Grylls kijkt, dan weet je wie deze avonturier is. Hij is voor Netflix aan de slag gegaan en lanceert de serie ‘You vs. Wild’.

Jij als kijker volgt Bear in zijn avontuur en hebt de keus om een bepaalde kant op te gaan. Waardoor de survivaltocht zo spectaculair kan worden als dat jij aangeeft. Het ziet eruit als een experiment dat voor Netflix veel kan gaan betekenen. Eerder lanceerde de streamingdienst de interactieve film ‘Black Mirror: Bandersnatch’, een spin-off van de serie ‘Black Mirror’.

The Perfect Date

The Perfect Date - De nieuwe Netflix Originals in april
Bron: Netflix | The Perfect Date

Één van de sterke ontwikkelingen bij Netflix, zijn de originele romantische komedies, wat vooral wordt gemaakt voor de jeugdige kijkers. Daar komt een nieuwe titel bij op 12 april. Acteur Noah Centineo lijkt op zijn plek te zijn bij de streamingdienst.

Hij is na ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘ en ‘Sierra Burgess Is a Loser‘ te zien in de film ‘The Perfect Date’. In de film probeert hij wat extra geld te verdienen, door zichzelf als date aan te bieden. Daarmee wilt hij dichterbij bij een meisje komen. Maar komt hij dicht bij zichzelf of bij de mogelijke liefde?

Latest Reviews

Ook interessant
Phalcons – Idle Ways