De nieuwe RTL 4 quiz Is Er Een Dokter In De Zaal?

RTL 4 zet Philippe Geubels in voor het programma Is Er Een Dokter In De Zaal?

De Nederlandse televisie zenders houden er van om bekende Nederlanders in een quiz of ander panel programma te zetten. Daar is het nieuwe RTL 4 programma ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ de nieuwste toevoeging van. Daarmee lijkt het televisie programma een onderwerp aan te snijden wat populair is om het over te hebben. Naast de ‘Sterke Verhalen‘ bij de NPO tot en met de medische problemen bij SBS6.

Het grote verschil is dat het spel rondom de Belgische komiek Philippe Geubels. In zijn verschillende programma’s waar hij in te zien is, weet hij op een komische manier de aandacht te trekken. Dit keer staat hij in het midden en moet hij de quiz ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’ over de medische wereld zo goed mogelijk begeleiden. Waardoor hij de rol als host of presentator krijgt, en an moet je de gasten op een goede manier begeleiden.

Dat laat Philippe Geubels alleen niet zien, want hier krijgt hij het ook voor elkaar om de aandacht te trekken. De eerste aflevering van ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ is uitgezonden en de sfeer beviel mij wel. De mix van de gasten en Philippe was perfect. Zijn rol als presentator was goed, hij wist iedereen op zijn of haar gemak te brengen. Alleen kon hij het natuurlijk niet laten om de nodige grappen te maken.

De humor is leuk bij Is Er Een Dokter In De Zaal? maar kan de overhand nemen

RTL 4 zet Philippe Geubels in voor het programma Is Er Een Dokter In De Zaal?
Bron: Gids.tv | Is Er Een Dokter In De Zaal?

Waarbij de gasten de nodige grappen over zichzelf kregen te horen. In de eerste aflevering was de presentator van de Belgische ‘Slimste Mens’ te gast. Hij heeft een aanstekelijke lach. Dat kon natuurljk niet on opgemerkt blijven. Na één ronde werd er een best of getoond. Waarbij de lach van Erik van Looy op de hak werd genomen.

Er waren meer van dit soort grappen, waarbij het leek alsof er een kanon met grappen werd afgestoken. Alleen bleven niet alle grappen plakken voor mij, terwijl in de studio de gasten dubbel lachen. De balans moet worden gevonden, en ik heb het idee dat zij op de goede weg zijn. Het decor ziet er mooi uit, de gasten waren goed en de vragen plus de nodige video’s paste er ook bij.

Voor mij was de dokter een goed toevoeging. De informatie was oké, maar haar interactie met onder andere Philippe vond ik wel leuk om te aanschouwen. Op de gasten na, vond ik het een verfrissende twist op de bekende huizen en spelshows. Ik ga de volgende aflevering van ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ zeker kijken. Heb jij het programma gezien? Wat vond jij van de eerste aflevering?

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
David Guetta ft. Nicki Minaj and Afrojack – Hey Mama [Workout Music]