New Movie Trailers

De officiële trailers van een deze films kwamen uit

Kijk wat de officiële en laatste trailers zijn van deze films

Het is even geleden dat ik een aantal trailers heb gedeeld. Het was weer tijd om dat te doen, want een aantal nieuwe trailers kwamen uit. Daar zaten een aantal officiële en laatste trailers bij.
Met andere woorden: je krijgt de laatste beelden voordat de film uit gaat komen.

Dit keer heb ik niet alleen films die je in de bioscoop kan gaan zien.
Want Netflix heeft het afgelopen jaar flink wat geld gepompt om films met bekende acteurs te maken.
Dit en veel meer hieronder.

War Machine – vanaf 26 mei te streamen bij Netflix

Brad Pitt is een grote acteur en is binnenkort te zien in de komedie film War Machine. Niet in de bioscoop maar te streamen bij Netflix. Eerder werden er al trailers online gezet, maar daar kon ik niet echt om lachen. En dat lijkt mij wel de bedoeling als het een komedie is.

De laatste en officiële trailer is uit en daarmee hebben Netflix en Brad Pitt mij overtuigd om 26 mei de film te gaan kijken. De grappen zijn over het algemeen goed en ik ben benieuwd hoe Brad Pitt in een komedie uit de verf gaat komen.

Girls Trip – 21 juli in de Amerikaanse bioscoop

Ik kwam de tweede trailer van Girls Trip tegen. Drie maanden geleden kwam de eerste trailer uit en die had ik over het hoofd gezien. Mijn verwachtingen waren laag maar de trailer wist mij te verrassen.

Wat ik heel leuk vond is dat Queen Latifah en Regina Hall samen in een komedie te zien zijn. Regina was in de Scary Movie films het grappigs en na zoveel jaar is zij voor mij terug. De film volgt de trend van dit moment: Een groep losgeslagen vrouwen alla Hangover.

Blade Runner 2049 – 5 oktober in de Nederlandse bioscoop

In 1982 werd de futuristische film Blad Runner uitgebracht. Toen was Harrison Ford te zien in de hoofdrol. Na 35 jaar komt er een vervolg. In het eerste deel was 2019 de toekomst. En in dit deel ga je naar het jaar 2049.

De trailer ziet er gelikt uit, en ik wil voor ongeveer 2 uur wel naar de toekomst. Want ik kon de film Ghost in de Shell om de visuals erg waarderen. De verwachtingen zijn hoog, vanaf 5 oktober kan je het vervolg in de bioscoop gaan zien.

Woodshock – 15 september in de Amerikaanse bioscoop

Mediabedrijf A24 is lekker bezig. Zij weten als jong bedrijf hoe zij zich in de kijker van film kijkers moeten zetten. Want in de afgelopen jaren hebben zij een aantal film hits op hun naam kunnen zetten. Bijvoorbeeld Ex Machina, The Witch en recent Moonlight. Daar zouden Woodshock ook tussen willen horen. Kirsten Dunst speelt de hoofdrol en ik ben heel benieuwd of zij een hit op haar naam weet te zetten.

Met Hidden Figures had ze dat, alleen had zij daar een bijrol. De trailer is erg artistiek en hoort ook bij de film.
Want het gaat over een vrouw en zij gaat steeds verder achteruit na het nemen van dodelijke drugs. Kijk hieronder naar de officiële trailer.

Latest Reviews

Ook interessant
Justin Timberlake – Super Bowl LII Halftime Show