Bron: The Searchers & Filmdepot | Peppermint

De Peppermint Trailer zit vol met wraak!

In de Peppermint trailer zie je hoe Jennifer Garner los gaat op de onderwereld van Los Angeles

Bron: The Searchers & Filmdepot | Peppermint

Het lijkt erop dat de filmstudio STX Entertainment met een nieuwe hit op de proppen komt. Zelf ben ik op de ‘Peppermint trailer’ gekomen en wilde weten wat de film binnenkort heeft te bieden. Daar heb ik antwoord op gekregen en werd van de beelden heen enthousiast.

In de film ‘Love, Simon’ speelt Jennifer Garner de moeder van Simon. Daar heeft zij een kleine rol maar weet dat heel overtuigend te brengen. Toen ik de film zag wilde ik meer films van de actrice zien. Alleen heeft zij de afgelopen jaren niet de grootste films op haar cv staan. Tot dat ik tegen de ‘Peppermint trailer’ liep.

Bron: The Searchers & Filmdepot | Peppermint

De beelden laten zien hoe Riley met een hele traumatische ervaring omgaat. Want Wanneer Riley wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Nu is het concept niet super origineel. De uitvoering ziet er heel goed uit, alleen lijkt het aantal films waarbij een geheime agent of een zelf opgeleide man of vrouw, wraak neemt als paddestoelen uit de grond te komen. Denk aan ‘Atomic Blonde’, ‘John Wick’ en ‘The Equalizer 2’. Dit is pas het tipje van de ijsberg.

Aan de beelden van de Peppermint trailer zie je dat deze rol voor Jennifer is weggelegd

Bron: The Searchers & Filmdepot | Peppermint

Hoewel Jennifer Garner al jaren mee gaat in de filmwereld moest ik toch wennen aan de beelden van de ‘Peppermint trailer’. Zij gaat helemaal los en het staat haar ook niet verkeerd. Deze rol kan zij goed hebben en ook goed over te brengen. Als ik de eerste beelden moet geloven. Vanaf 6 september kan je de film in de Nederlandse bioscopen gaan zien.

Regisseur Pierre Morel is geen vreemde als het op wraak films aankomt. Hij maakte in 2008 de iconische film ‘Taken’ met Lian Neeson, dat daarna tot een trilogie wist uit te groeien. Of dat ook gaat gebeuren met deze film is nog de vraag. Daar zullen wij de komende maanden antwoord op gaan krijgen.

Latest Reviews

Ook interessant
Music Listed
Deze zomerse samenwerkingen zorgen dat je relaxt