Bron: NPO & Jan Willem van Hofwegen | NPO

De programmering in december op NPO 1

Dit zijn de nieuwe programma’s in de programmering in december op NPO 1

Wat de publieke omroep tot nu toe bekend heeft gemaakt als het gaat om de programmering in december op NPO 1. Want de feestmaand zou bol moeten staan van bijzondere programma’s die voor de extra feestvreugde moeten zorgen. Hieronder heb ik de beste programma’s die je niet mag missen in december op NPO 1, op een rij gezet. Op de NPO 2 en 3 waren er geen nieuwe grote programma’s gepland. Mocht dat veranderen dan komt er een update.

Er zijn een aantal programma’s die in de maand november uitkwamen. Daarvan loopt een groot gedeelte door in de maand december. Klik op de link om te zien welke programma’s er nog te zien zijn.

Flikken Maastricht – Vanaf vrijdag 7 december om 20.30 uur

Flikken Maastricht - Dit zijn de nieuwe programma's in de programmering in december op NPO 1
Bron: Avrotros & Ruud Baan | Flikken Maastricht

Vanaf vrijdag 7 december is het 13e seizoen van de populaire politieserie met Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel te zien bij NPO 1. Een aantal jaar geleden werd er gespeculeerd over het einde van de serie. Alleen lijkt daar voorlopig nog geen sprake van te zijn.

Want het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht bestaat niet uit tien, niet uit elf, maar uit dertien afleveringen. Voor de snelle rekenaars, dat is drieëneenhalve maand Flikken Maastricht. Dat betekend dat je tot en met februari op de vrijdagavond onder de pannen bent. Heb jij de televisie 7 december op NPO 1 staan? om 20.30 uur beginnen de afleveringen.

Heel Holland Bakt 9 december – Vanaf zondag 9 december om 20.25 uur

Heel Holland Bakt - Dit zijn de nieuwe programma's in de programmering in december op NPO 1
Bron: Omroep Max & Roland J. Reinders | Heel Holland Bakt

Het populaire bak programma van de Nederlandse televisie keert eindelijk terug op televisie. Nadat het eerste seizoen midden in de zomer werd uitgezonden, schoof ‘Heel Holland Bakt‘ steeds verder het najaar in. Nu begint het vijfde seizoen in het hoog seizoen van televisie. Want Janny, Robèrt en Andre beginnen zondag 9 december met een gloed nieuw seizoen.

Waardoor jij met de kaarsen en warm gebak voor de buis kan gaan zitten. De thuisbakkers krijgen alle facetten van het bakken voor de kiezen. Van hartig, zoet tot en met brood en andere baksels. In de afleveringen wordt er weer gezocht naar de beste thuisbakker van Nederland. Zet in je agenda dat de afleveringen om 20.25 uur 9 december op NPO 1 beginnen.

Sterke verhalen – Vanaf zondag 9 december om 21.30 uur

Sterke Verhalen - Dit zijn de nieuwe programma's in de programmering in december op NPO 1
Bron BNNVARA & Roy Beusker | Sterke Verhalen

De verhalen die in deze show van Sanne Wallis de Vries voorbijkomen zijn stuk voor stuk onwaarschijnlijk, gênant of lachwekkend. Maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of is het gewoon compleet verzonnen? Daar draait het om bij ‘Sterke Verhalen. De twee teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk nemen het samen met de twee teams tegen elkaar op.

Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams in drie rondes de waarheden van de leugens te onderscheiden. Wie kan er zo goed bluffen dat iedereen zijn of haar verhaal geloofd? En wiens verhaal is zo onwaarschijnlijk, maar toch écht gebeurd? ‘Sterke Verhalen is vanaf 9 december op NPO 1 te zien. Heb jij een ingebouwde leugendetector? Dan moet je het programma zeker gaan kijken.

Smaakt naar meer 10 december – Vanaf maandag 10 december om 22.10 uur

Smaakt Naar Meer - Dit zijn de nieuwe programma's in de programmering in december op NPO 1
Bron: Omroep Max & Roland J. Reinders | Smaakt Naar Meer

Als jij bent bijgekomen van de laatste aflevering van ‘Heel Holland Bakt’ komt Andre van Duin een dag later om alles rustig te bespreken. Dit keer is hij met ‘Smaakt Naar Meer’ op maandag om 22.10 uur te zien. Dat betekend dat het napraat programma vanaf maandag 10 december op NPO 1 is te zien. Met bekende en onbekende bakfans, misbaksels en een recap van de vorige aflevering.

Dynasties – Vanaf donderdag 20 december om 20.30 uur

Dynasties - Dit zijn de nieuwe programma's in de programmering in december op NPO 1
Bron: BBC © & Omroep EO | Dynasties

Tussen de programmering dat te maken heeft met de feestdagen, komt de EO met documentaire reeks ‘Dynasties’. Waar vijf verschillende dieren centraal staan. In de vijf afleveringen zie je hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tijger strijden voor een plek op onze planeet.

Families worden verscheurd door vetes en ouders zetten hun leven op het spel om hun nageslacht te beschermen tegen de koudste en wreedste winter op aarde. Vijf bijzondere dieren die een heroïsche strijd leveren om te overleven. Het werd uitgezonden op de BBC, en dat betekend dat je er vanuit kan gaan dat het een must see is. ‘Dynasties’ begint 20 december en gaat door tot en met begin januari.

Latest Reviews