Nu Talpa de zenders SBS6, NET5 en Veronica in handen heeft, is het tijd om het één en andere te veranderen
Bron: Talpa Network | SBS6

De programmering rondom de feestdagen bij SBS

Welke programma’s kan je rondom de feestdagen bij SBS 6 en Net 5 gaan kijken?

Voordat de kerst los barst in de huiskamers in Nederland is de programmering rondom de feestdagen bij SBS 6 en Net 5 bekend gemaakt. De zenders proberen je te helpen om in de juist te stemming te komen.

Het begint met ‘Steenrijk, Straatarm‘ en wel met een speciale kerst aflevering. Op 11 december wordt er geruild met een arm en een rijk gezin. Zij zullen gaan ervaren hoe het is om met heel veel of juist met bijna geen geld de feestdagen door te komen.

Naast de andere programmering heeft de familie zender genoeg om met het gezin naar te kijken. Er staan rondom de feestdagen bij SBS en Net 5 een lading met films gepland. Om te beginnen bij SBS. Want daar kan je terecht voor een aantal klassiekers die jaarlijks terug komen. Ook zijn er animatie films van ‘Illumination Entertainment’ die worden uitgezonden.

De laatste zaterdagavonden van december staan in het teken van animatie. Het begint 22 december met ‘The Secret Life of Pets‘. Het was een goede hit voor de animatie studio, en in 2019 komt het vervolg uit. Heb je het eerste deel niet gezien? Dan is dit het moment om de film zeker te gaan kijken.

Ben jij klaar voor klassiekers en animatie rondom de feestdagen bij SBS?

Welke programma's kan je rondom de feestdagen bij SBS 6 en Net 5 gaan kijken?

In de zaterdagen die daar op volgen, en dat is ook rondom de feestdagen bij SBS volgen. ‘Frozen’ op 27 december en 29 december wordt ‘Sing‘ uitgezonden. Stuk voor stuk animatie films die het kijken meer dan waard zijn.

Dan de klassiekers waar ik het over had. Sinds vorig jaar wordt de ‘Home Alone’ Trilogy rondom de feestdagen bij SBS 6 uitgezonden. Streep de avonden van 24, 25 en 26 december af in je agenda. Die drie avonden worden ‘Home Alone’, ‘Home Alone 2′ en Home Alone 3’ vanaf 20.30 uur uitgezonden.

Dan zijn er nog twee films die niet zijn besproken. Namelijk: ‘Charlie and the Chocolate Factory ‘ en ‘Hachi: A Dog’s Tale’. De familie en zeer emotionele film worden na de feestdagen bij SBS uitgezonden. De familie film met Johnny Depp in de hoofdrol op 28 december, en de film met ‘Hachi’ is de 30ste van december te zien.

Bij Net 5 moet je zijn voor een lading aan films

Niet alleen SBS heeft films in de planning staan. Want Net 5 heeft een eigen programmering met ‘Lovely December’. Films die voor het hele gezin zijn. Om te beginnen bij de maandagvonden. 10 december wordt ‘The Santa Clause’ uitgezonden. Een week later, 17 december het derde deel van de kerst film. Met als ultieme kerst- en meezing film ‘The Sound of Music’. Je moet wel kiezen tussen ‘All You Need is Love‘ of keihard meezingen bij Net 5.

Er is ook een planning voor de dinsdagavonden gemaakt. Met 11 december ‘Paddington’. De live action film van de bekende beer van Peru. Voor mij was ‘Witches‘ een hele griezelige film toen het uit kwam. Net 5 zend de Roald Dahl film op 18 december uit. Met als Britse klassieker onder de kerstfilms ‘Love Actually’.

Er zijn nog een aantal films die het lijstje rondom de feestdagen bij SBS 6 en Net 5 afmaken. Namelijk ‘Almost Christmas’ op 12 december, ‘The Family Stone’ op 19 december en ‘Four Christmasses’ op 26 december’. Dat zijn de woensdagavonden. 

Op de donderdagavonden krijg je 20 december ‘The Holiday’ te zien’ en om je goed voor te bereiden op Oud en Nieuw wordt 27 december ‘New Year’s Eve’ uitgezonden. Dit zijn alle films die je de komende maand nog kan gaan kijken bij de zenders.

Om de feestdagen bij SBS 6 en Net 5 af te sluiten. Hoort Oud en Nieuw daar ook bij.

Welke programma's kan je rondom de feestdagen bij SBS 6 en Net 5 gaan kijken?

Om je een goede samenvatting te geven wat je rondom de feestdagen bij SBS 6 en Net 5 kan verwachten, moet ik Oud en Nieuw niet uitsluiten. Bij SBS 6 ga je het jaar lachend uit. Jeroen van de Boom komt met ‘Moppentappers’ een 2.0 versie van de poppenshow dat gigantisch flopte. Alleen worden dit keer bekende Nederlanders erbij gehaald om zo goed mogelijk moppen te vertellen.

Het is een pilot aflevering waar René Froger, Leonie ter Braak en Najib Amhali om (oliebollen)punten spelen. De poppen van Gerard Joling en Gordon komen ook aan bod en zij zullen voor de nodige hysterie gaan zorgen.

Daarna is het ‘Carribean Combo’ aan de beurt. De cabaretiers Murth Mossel, Jandino Asporaat, Howard Komproe en Roué Verveer nemen je mee in hun leven. Waar de nodige humor en lekker tropische muziek aan te pas komt. Zo sluit je 2018 af bij SBS 6.

Bij Net 5 moet je zijn om 2018 op een muzikale manier af te sluiten. De radiozender Sky Radio verzorgd de programmering op de zender. Je krijgt namelijk de Top 101 vanaf 20.30 uur tot en met 24.00 uur te zien. Wietze de Jager en Airen Mylene presenteren de avond aan elkaar. Zodat jij alleen hoeft te genieten. Tussen de muziek door krijg je de verschillende nieuwjaarswensen te zien.

Latest Reviews