Bron: Unsplash & Jeshoots

De start van The Handmaid’s Tale seizoen 3

Hoe verliep de start van The Handmaid’s Tale seizoen 3?

Hoe verliep de start van The Handmaid's Tale seizoen 3?
Bron: GIPHY | The Handmad’s Tale

Hulu weet hoe zij de kijkers enthousiast moeten maken. Want er is door de fans lang gewacht tot dat de start van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3 eindelijk kon beginnen. Afgelopen donderdag konden de Nederlandse fans via Videoland naar de eerste drie afleveringen gaan kijken. Nu moet ik zeggen dat ik hoopte op een heel seizoen, in plaats van een aantal afleveringen.

Toch was ik heel nieuwsgierig wat de makers er van hadden gemaakt, want de mogelijkheden om de start van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3 uit te werken waren eindeloos. Daarnaast hadden de makers het nodige goed te maken. Want niet alle fans waren blij met het verloop van het tweede seizoen. Voordat ik de eerste drie aflevering van seizoen 3 ga bespreken, wil ik aangeven dat er spoilers zijn te lezen. Ga de start van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3 kijken, en kom daarna terug voor mijn recensie.

Laat ik beginnen met het begin van het einde, oftewel hoe de makers het verhaal weer oppakken na het eind van seizoen 2. Het vorige seizoen eindigde met een enorme cliffhanger, want wat is June van plan? Er lag namelijk een hele mooie en grote kans voor haar voeten, alleen pakte zij dat niet aan. De makers hebben goed werk afgeleverd, door er voor te zorgen dat June niet direct werd afgeslacht.

Zij kreeg de mogelijkheid om zonder al te veel kleerscheuren binnen te komen. Gelukkig was de spanning niet weg, want de start van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3 wist mij deknodige zweet momenten te bezorgen. Bekende karakters keerde terug en June kreeg genoeg tegen gas zodat zij niet naar haar schoenen zou gaan lopen. Voor mij een perfecte start van het nieuwe en derde seizoen.

Hoe ziet de toekomst in het derde er seizoen er mogelijk uit?

Hoe ziet de toekomst in het derde er seizoen er mogelijk uit?
Bron: GIPHY | The Handmaid’s Tale

Er zijn een aantal nieuwe karakters die naar de voorgrond worden geschoven. Zodat het verhaal een bepaalde kant kan op gaan natuurlijk. Acteur Bradley Whitford, was in seizoen twee te zien in de bijrol Joseph Lawrence. Toch lijken hij en zijn vrouw Eleanor Lawrence, gespeeld door Julie Dretzin, naar de voorgrond gekomen. Dankzij de medewerking lijkt het erop dat er een aantal nieuwe mogelijkheden op de loer liggen.

De start van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3, proberen de mogelijkheden al duidelijk te maken voor de kijker. Zo lijkt Chicago niet meer in de handen van Gilead te zijn. Om Amerika in eigen handen te krijgen, zijn er aan verschillende kanten mensen opgestaan. Oftewel er zijn verzetstrijders die de barricade op willen om voor het eigen land op te komen.

De banden die June heeft met Joseph en Serena kunnen een hele belangrijke rol gaan spelen bij de finale van het derde seizoen. De trailer liet namelijk zien dat Serena en June voor een aantal grote veranderingen gaan zorgen. Alleen moet de knop bij Serena nog om.
Voor de rest zal ik de komende weken met samen geknepen billen en zweet handen voor de televisie zitten, want de start van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3 beloofd heel veel goeds. Wil jij de serie ook volgen? Dat kan in Nederland via Videoland.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative Blog
Beach Dick laat zien hoe lullig je op het strand kan zijn