Copyright: © 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. Photo Credit: Melinda Sue Gordon | Tenet

De Tenet New Trailer bevestigd de release

Met de Tenet New Trailer wilt Warner Bros de bioscopen openen

Voor vele film fans is de quarantaine een geluk en een vloek tegelijk. Dat komt omdat je vele films kan bingewatchen maar niet naar de bioscoop kan. In Nederland gaan de bioscopen vanaf juni weer open en Amerika zal daar op volgen. Er moet een grote blockbuster uitkomen om een groot publiek te bereiken. Warner Bros heeft de ‘Tenet New Trailer’ online gezet, en bevestigd dat film er aan gaat komen.

Tot nu toe was het een groot raadsel wat Warner Bros met de Christopher Nolan film zou gaan doen. Want het bleef een lange tijd stil, nadat de eerste trailer uit kwam. Nu de ‘Tenet New Trailer’ online is gezet door Warner Bros, lijkt de campagne in volle vaart te zijn opgestart. Zodat de film lief hebbers en andere bioscoop bezoekers er niet omheen kunnen.

Wat heel bijzonder gaat zijn is dat Christopher Nolan de regisseur is dat de bioscopen weer laat openen. Dankzij de corona hebben die maanden dicht gezeten. Waarmee een groot deel van de bioscoop eigenaren zitten te wachten op de grote klapper. De filmstudio heeft geluk dat de film op bijna ieder scherm kan gaan draaien.

Naast de klassiekers die een handje vol bioscoop bezoekers weten te lokken. Voor Warner Bros zal er veel vanaf hangen, want de film ‘Tenet’ heeft een flink budget. Er wordt geschat dat de film meer dan 200 miljoen dollar heeft gekost. Waarmee de filmstudio alle schermen kan gebruiken. Om op die manier het geld terug te kunnen verdienen.

Geven de nieuwe beelden duidelijkheid over de film?

Geven de nieuwe beelden duidelijkheid over de film?
Bron: GIPHY | Tenet

De vraag is of mensen het zien zitten om naar de bioscoop te gaan? Daar komen we pas achter wanneer de zalen worden geopend. De eerste twee weken heeft Warner Bros de bioscopen in principe voor zichzelf. Daarna komt Disney met de live action film ‘Mulan‘. Als de ‘Tenet New Trailer’ niet zoveel mensen weet te bereiken, en daarmee niet zoveel bioscoop bezoekers. Dan is de kans groot dat ‘Wonder Woman 1984‘ wordt opgeschoven naar het eind van 2020.

We hebben het nog niet over de ‘Tenet New Trailer’ gehad. Ik was heel benieuwd of de trailer de nodige duidelijkheid zou geven. Dat is niet helemaal het geval. Waar alleen duidelijkheid over kwam was de tijd. Want regisseur Christopher Nolan staat bekend om zijn ‘tijd’ films. Denk aan ‘Inception‘ en ‘Dunkirk‘. Dat is hier ook het geval, alleen speelt Nolan hier met de vooruit en terugspoel knop.

Toen ik de ‘Tenet New Trailer’ zag, vroeg ik mijzelf af of ik de film in de bioscoop wilde gaan bekijken. Mijn antwoord is: ‘ja’. Ondanks dat Nolan weinig los laat over het verhaal en het verloop ervan. Toch komt het over als een film dat gezien moet worden op het grote scherm. Dat komt mede door de verschillende locaties, bombastische muziek, actie en acteer werk van Robert Pattinson en John David Washington. Ben jij van plan om de Christopher Nolan film in de bioscoop te gaan bekijken? Of wacht je tot dat de film online is te streamen?

Latest Reviews