Source: Youtube Videoland | Echte Gooische Moeders

De terugkeer van de Echte Gooische Moeders

Met de Videoland Original serie Echte Gooische Moeders zijn de bekende meisjes terug!

Voordat ik naar de nieuwe realityserie ‘Echte Gooische Moeders’ ga, kijk ik eerst terug naar de serie dat hier aan vorig ging. Het is namelijk niet voor het eerst dat de dames: Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar op televisie waren te zien. In 2008 maakte Nederland kennis met de ‘Echte Gooische Meisjes’, waarin een aantal iconische uitspraken zijn gedaan. Na twee seizoenen stopte RTL5 met de realityserie.

Meer dan tien jaar later is het tijd om opnieuw in het leven van de meisjes te stappen. In de tussentijd is er een hele hoop veranderd, want het draait nu om de ‘Echte Gooische Moeders’. Toen de nieuwe serie bekend werd gemaakt, had ik mijn twijfels. Wie vindt het leuk om zoveel jaar later, opnieuw naar een realityserie te kijken. Dit keer kan je de serie streamen bij Videoland.

Alleen was ik vergeten met hoeveel plezier ik naar de levens van de meisjes heb gekeken. Na de eerste aflevering van de Videoland serie, was ik direct fan! Het is leuk om te zien hoe een ieder zijn leven heeft opgepakt, en verder is gegaan. Zij zijn relaties aangegaan, hebben een eigen thuis en hebben kinderen. In de serie is Florine nog zwanger.

Met de terugkeer van de ‘Echte Gooische Moeders’ hebben de makers er voor gezorgd, dat er diepgang in komt. Het draait dit keer niet alleen om hoe luxe het leven is, maar ook de achterliggende gedachten, zorgen en problemen. Er is voor gekozen om het plezier en diepgang af te wisselen, wat het kijken naar de afleveringen interessant houdt.

De serie heeft meer te bieden dan hysterie

De manier waarop er wordt gesproken over de problemen, vind ik een verademing om naar te kijken. Daarmee maken de dames het nog persoonlijker en voor de kijker herkenbaar. Het maakt niet uit hoeveel geld je op de bank hebt staan, persoonlijke problemen komen in ieder huishouden voor. Denk aan de psychische problemen, kinderwensen, eenzaamheid of je kinderen alleen opvoeden. Een kleine greep uit wat de moeders in de serie op beeld meemaken.

Met dit blog bericht, wil ik je laten weten dat het nieuwe seizoen top entertainment is. Ik zit voor de buis, en heb het idee dat ik een groep vriendinnen en hele tijd niet heb gesproken/gezien. Wanneer de kapper wordt bezocht, een vriendinnen weekend wordt gehouden of een babyshower wordt gevierd. Het voelt aan alsof ik onderdeel ben van de groep. Hoe gek dat ook klinkt, het voelt vertrouwd.

Voor mij spat Pauline er het meest uit. Gedurende de afleveringen is ze een bom van energie, maar weet ook de beste opmerkingen te maken. In sommige gevallen zijn het niet de gepaste, maar wel de leukste opmerkingen. Als ik bij Videoland zou werken, dan had ik een gesprek met Pauline gepland. Om erachter te komen wat Pauline nog meer voor Videoland kan betekenen.

Latest Reviews