Dit zijn de terugkerende Netflix series 2021, waar ik mij het meest op verheug
Source: Charles Deluvio & Unsplash |

De terugkerende Netflix series 2021

Dit zijn de terugkerende Netflix series 2021, waar ik mij het meest op verheug

In de tijd dat Netflix bezig is om eigen content te maken, zijn er genoeg hit series gelanceerd. Het is niet gek dat de fans van de series uitkijken naar nieuwe seizoenen. Om de beste terugkerende Netflix series 2021 bij te houden, heb ik de beste op een rij gezet. Want welke titels zijn het extra waard om het komende jaar naar uit te kijken? Heb ik een titel over het hoofd gezien? Laat je reactie hieronder achter.

Er zijn een aantal series, waarvan niets bekend is gemaakt. Wel dat er een nieuw seizoen aankomt, maar niet of dat in 2021 wordt gelanceerd. Denk aan het zevende seizoen van ‘Grace and Frankie‘, seizoen drie van ‘The Umbrella Academy‘ en seizoen twee van ‘Locke & Key’.

Atypical

Atypical -
Bron: Beth Dubber & Netflix | Atypical

Het is alweer even geleden dat je kon zien hoe Sam zijn leven op de rit probeert te krijgen, maar vooral te houden. Want het derde seizoen van ‘Atypical‘ kwam eind 2019 uit op Netflix. Wat mij betreft kan het vierde seizoen niet snel genoeg komen. Helaas voor de fans is de releasedatum nog onbekend, daar komt bij dat het vierde seizoen ook het laatste is.

Ik denk dat de makers er voor kiezen om de lopende verhaallijnen goed af te sluiten. Misschien komt het gezin op een bepaalde manier weer goed bij elkaar. Weet Sam een nieuwe relatie op te bouwen en weet de vriendschap met Zahid stand te houden?

Ozark

Source: STEVE DIETL & NETFLIX | Ozark

In de loop van 2020 wisten Jason Bateman en Laura Linney met een knaller van een seizoen te komen. Korte daarna wist Netflix naar buiten te brengen, dat er nog één seizoen wordt gemaakt. Het vierde seizoen van ‘Ozark‘ wordt extra lang, maar in twee delen gelanceerd. Naar verwachting wordt het eerste deel aan het eind van 2021 online gezet.

Bateman heeft al laten weten, dat de problemen ook extra zijn. Na de gigantische knaller, verwacht ik het ergste voor de Byrde familie. Gaat het voor iemand uit de familie wel positief aflopen? Het wordt nog even wachten tot dat seizoen vierde seizoen online komt.

Sex Education

Is de serie Sex Education er één dat je moet hebben gezien?
Bron: Sam Taylor & Netflix | Sex Education

Één van mijn favoriete Netflix series is ‘Sex Education‘. Eind september waren de opnames voor seizoen drie hervat. Want de set van de Netflix serie ontkwam niet aan corona. De verwachting is dat seizoen drie in de zomer van 2021 wordt gelanceerd. Wat de karakters gaan meemaken is tot op heden ook een raadsel.

Gelukkig heeft Netflix wel een tipje van de sluier laten zien, namelijk bekend gemaakt welke acteurs en actrices aan de cast zijn toegevoegd. Jason Isaacs, gaat de ‘succesvolle broer’ van Groff spelen. Daarnaast is Jemima Kirke als Moordale’s nieuwe directrice ‘Hope’ te zien. Met als botsende studente Cal, gespeeld door Dus Saleh, is de cast compleet.

Stranger Things

Stranger Things 3 -
Bron: Netflix | Stranger Things

Met een nieuw seizoen van ‘Stranger Things’ komen de makers steeds verder in de jaren ’80. Waardoor de koude oorlog met een gigantische twist in de serie kan worden verwerkt. Natuurlijk moet er in het vierde seizoen worden gezocht naar Hopper! Aan het eind van de seizoen drie was hij verdwenen… of toch niet?

De mogelijkheden voor een vervolg zijn eindeloos. Zeker nu Joyce met Will, Jonathan en Eleven zijn verhuisd. In de teaser, die eind 2020 uit kwam, werd duidelijk dat seizoen vier niet in Hawkins plaats vindt. Gaat de kijker mee naar Rusland? Op veel vragen kunnen wij nog geen antwoord krijgen. Wel is er antwoord wie aan de cast wordt toegevoegd.

Als eerst Jamie Campbell Bower als Peter Ballard, een zorgzame werknemer in een psychiatrische inrichting. Eduard Frank speelt Argyle, de nieuwe beste vriend van Jonathan, hij werkt als pizzabezorger. De rebelse Eddie Munson, wordt gespeeld door Joseph Quinn. Hopelijk maakt Netflix binnenkort bekend wanneer wij kunnen genieten van de nieuwe afleveringen. Tot die tijd blijft ‘Stranger Things’ hoog op de lijst met terugkerende Netflix series 2021 staan.

Latest Reviews