De tien lang verwachte Netflix originals in 2019

Weet jij tussen alle content het goede er niet uit te pikken? Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019

Nu de concurrentie op de loer ligt, moet de bekende streamingdienst alle zeilen bijzetten om de kijker bij zich te houden. Daarom worden er in de loop van het nieuwe jaar een hoop nieuwe content online gezet. Van series tot en met films, maar welke titels mag je niet missen? Dit zijn de tien lang verwachte Netflix originals in 2019.

Ben je een bioscoop bezoeker? De komende week krijg je de beste titels te zien als het om blockbusters, animatie of horror gaat. Want er zijn een aantal titels die je absoluut niet mag missen. Heb ik hieronder een titel van de Netflix Originals in 2019 gemist? Laat het hieronder weten.

Stranger Things 3

Stranger Things 3 - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: Netflix | Stranger Things 3

Toen het jaar 2019 begon, wist Netflix met een kort teaser de fans te verrassen. Want ‘Stranger Things 3‘ is één van de lang verwachte Netflix Originals in 2019. Het duurt nog een tijd voordat het seizoen online komt. Vanaf 4 juli kan je weer naar de ‘upside down’ gaan hoe Eleven en haar vrienden het opnemen tegen het kwaad. Het verhaal van het derde seizoen is tot nu toe niet duidelijk, wel dat het kwaad nog op de loer ligt.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: Netflix | The Umbrella Academy

In 2018 liet Netflix weten te stoppen met een aantal Marvel series. Zo werd de stekker uit ‘DareDevil‘, ‘Luke Cage’ en ‘Iron Fist’ gehaald. Toch hoeven superhelden fans niet te treuren want er komt een nieuwe serie van Dark Horse Comics aan. Want de streamingdienst werkt voor meerdere series samen. Dit keer komt ‘The Umbrella Academy‘ online, waar een groep jonge superhelden te maken krijgen met een moord. Zij moeten op zoek naar de dader zien te vinden. Vanaf februari is de serie te zien bij Netflix.

The Dark Crystal: Age of Resistance

Kijk hier naar de eerste beelden van Dark Crystal: Age of Resistance
Bron: Netflix | Dark Crystal: Age of Resistance

In 1982 kwam de klassieker ‘Dark Crystal’ uit. Vandaag de dag wordt er groot gebruik gemaakt van speciale effecten. De computer wordt gebruikt om effecten of karakters te creëren. Nu gaat de Jim Henson Company terug en gebruikt poppen en alleen een green screen om de poppen spelers weg te kunnen werken. Er is een lading aan bekende acteurs en actrices betrokken om de stemmen in te spreken. De releasedatum van ‘The Dark Crystal: Age of Resistance‘ is tot nu toe niet bekend. Maar moet in de loop van 2019 gaan uitkomen.

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: Netflix | Chilling Adventures of Sabrina

Het eerste seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ werd heel goed ontvangen. De serie had het nostalgie gevoel mee, en de nu volwassenen wilde maar al te graag weten, wat netflix van plan was. Als het jongere zusje van ‘Riverdale’ is het uitgegroeid tot een gigantische hit. Waarbij donkere thema’s niet worden geschuwd. Vanaf 5 april is deze serie tussen de lang verwachte Netflix Originals in 2019 terug met een tweede seizoen. Durf jij het aan om terug naar de donkere magie te gaan?

The Central Park Five

The Central Park Five - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: The Austin Chronicle | The Central Park Five

Regisseur Ava DuVernay wist in 2018 niet al te best te scoren met ‘A Wrinkle In Time‘. Gelukkig was er al een vervolg project dat klaar stond. En wel ‘The Central Park Five’. Het is een mini serie dat zeker thuis hoort tussen de lang verwachte Netflix Originals in 2019. Het is een serie dat over een waargebeurd verhaal gaat. Waar vijf tieners afkomstig uit Harlem, ten onrechte in de gevangenis terecht komen.

Want de heren Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana en Korey Wise zouden een jogger hebben verkracht. Nadat zij in de gevangenis hadden gezeten, sleepte zij New York voor de rechte. Voor een slordig bedrag van 40 miljoen dollar. Het is een bizar verhaal, dat vandaag de dag mee kan komen. Het heeft de onderwerpen van verkrachting, afkomst en de media.

Our Planet

Our Planet - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: Netflix & Steve Benjamin/Silverback Films | Our Planet

Documentaires over de planeet zijn er niet genoeg. Het team dat achter de succesvolle BBC documentaire ‘Planet Earth’ zit hebben voor ‘Our Planet’ de overstap gemaakt naar Netflix. Waarmee de streamingdienst een eigen documentaire reeks in handen krijgt. In de acht afleveringen ga je de hele wereld over, en dat onder leiding van David Attenborough. Hij is de bekende stem die je in het verhaal weet mee te slepen. Vanaf 5 april is deze lang verwachte documentaire tussen de Netflix Originals in 2019 te zien.

Ozark

Dit zijn de laatste redenen om Ozark seizoen 2 direct te gaan streamen
Bron: Tina Rowden & Netflix | Ozark

De eerste twee seizoenen van ‘Ozark‘ werden heel goed bekeken, dan kan een derde seizoen niet uitblijven. Daar zegt Netflix ook geen ‘nee’ tegen. Waarschijnlijk aan het eind van de zomer komen de nieuwe afleveringen online. Waar de familie Byrde naar Ozark verhuisd om het kartel tevreden te houden.

Natuurlijk loopt dit gigantisch uit de hand, waardoor het verblijf in het niet zonder risico’s zal zijn. Aan het einde van seizoen twee leek het erop dat de laatste periode van het witwassen van geld is aangebroken. Daar kan seizoen drie een stokje voor steken. Ik kan niet wachten tot dat de afleveringen online staan.

Orange is the New Black

Orange is the New Black - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: Netflix | Orange is the New Black

Je zou ‘Orange is the New Black‘ niet direct tussen de lang verwachte Netflix Originals in 2019 verwachten. Toch past het zevende seizoen daar zeker in thuis. Het zesde seizoen had een hoop goed te maken, en eindigde met een grote cliffhanger. Want de dames kwamen uit de gevangenis. De vraag is: ‘hoe weten zij zich staande te houden in de maatschappij?’. In het nieuwe seizoen ga je daar antwoord op krijgen, met mogelijk een spin-off serie als vervolg.

The Witcher

The Witcher - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: Netflix & Cheriss May/NurPhoto | The Witcher

Vandaag de dag proberen een aantal filmstudio’s om videogames op een goede manier naar de bioscoop of het kleine scherm te krijgen. Dat op heden heeft dat niet het goede resultaat gehad. Netflix probeert het met ‘The Witcher‘ de boekenreeks en videogame, dat als serie de tegenhanger van ‘Game of Thrones’ kan gaan worden.

Nu Henry Cavill de hoofdrol heeft, is het de vraag wat het eind resultaat zal gaan zijn. Een releasedatum is tot op heden onbekend. Wel dat Netflix een flink budget heeft gebruikt om de serie tot in de details perfect te krijgen. In de loop van 2019 moet het eerste seizoen online gaan komen.

Raising Dion

Raising Dion - Dit zijn de tien lang verwachte Netflix Originals in 2019
Bron: Looper | Raising Dion

Superhelden films zijn populairder dan ooit, en met het annuleren van een aantal series, kan Netflix niet wachten om met nieuw materiaal te komen. ‘Raising Dion‘ is een serie dat afkomstig is van de korte film en stripboek van Dennis Liu. Na het succes van de korte film is er hard gewerkt om een tiendelige serie te maken, waar Carol Barbee aan de eerste aflevering heeft meegeschreven.

De serie draait om Nicole Reese, zij is weduwnaar en alleenstaande moeder geworden. Alleen lijken die zorgen en problemen naar de achtergrond te gaan, wanneer haar zoon Dion, over superkrachten lijkt te beschikken. Een releasedatum is nog onbekend, wel staat het hoog op mijn lang verwachte Netflix Originals in 2019 lijst.

Latest Reviews

Ook interessant
televisie
RTL5 zoekt een nieuw Curvy Supermodel