De Top 5 ingredienten van de All You Need Is Love Kerstspecial

Wat zijn de vijf ingrediënten die in een All You Need Is Love Kerstspecial niet kunnen ontbreken?

Wat zijn de vijf ingrediënten die in een All You Need Is Love Kerstspecial niet kunnen ontbreken?
Bron: GIPHY | All You Need Is Love Kerstspecial

Het was afgelopen kerstavond alweer tijd voor de 27ste editie van de ‘All You Need is Love Kerstspecial’. Waar Robert ten Brink weer probeert om stelletjes en families probeert te herenigen. Waar RTL 4 goed in is, is het zoveel mogelijk uitrekken van de afleveringen. Want je krijgt een aflevering met reclame er in van drie uur? Wat zijn de ingrediënten die de special maakt tot wat het is?

Iedere aflevering begint met een optreden van een bekende Nederlandse artiest. In 2018 kwam Caro Emerald terug om te laten horen, dat haar muziek perfect past bij de feestdagen. In de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’ komen verschillende artiesten langs. Want zij zorgen voor de juiste sfeer, plus dat er een aantal geliefde of familieleden de studio in worden gebracht. Dat zorgt er voor dat het gevoel extra wordt aangedikt.

Het draait in de ‘All You Need Is Love Kerstspecial‘ om het samen brengen van de mensen met kerst. Daar heeft Robert ten brink in de afgelopen jaar zo zijn eigen techniek voor ontwikkeld. Om te beginnen met het uitsteken van de onthulling. Als je Robert ziet, weet je al bijna zeker wat er gaat gebeuren. Toch moet hij zeggen dat er iemand buiten staat of door de deur komt lopen. Soms laat hij mensen wachten, en in de special van 2018 zelfs te lang. Naar mijn idee was het bijna gemeen wat Maureen werd aan gedaan.

De emotionele momenten zijn niet op één hand te tellen in de ‘All You Need Is Love Kerstspecial‘. Als kijker krijg je de meest uiteenlopende verhalen te horen. Die er voor moeten zorgen dat de tranen blijven vloeien. Omdat bij mij voor elkaar te krijgen, moeten er een aantal hele emotionele mensen in beed komen. Waardoor de sluizen open gaan. Een special zonder emotionele momenten kan niet.

Robert ten Brink gaat in de All You Need Is Love Kerstspecial ver om mensen samen te brengen

Robert ten Brink gaat in de All You Need Is Love Kerstspecial ver om mensen samen te brengen
Bron: GIPHY | All You Need Is Love Kerstspecial

Wat Robert ten Brink ook in iedere ‘All You Need Is Love Kerstspecial‘ doet is een aantal mensen mee nemen naar een ijskoud land. Zodat het kerst gevoel wordt aangedikt, maar ook een sprookjes landschap wordt getoond. In de aflevering van 2018, zag je dat er een reis naar Lapland was gepland. Het zag er heel magisch uit, maar voordat de dames daar waten. Werden zij ‘s nachts uit bed geklopt of gebeld. Voor mij één van de hoogste punten van een aflevering. Zeker wanneer er hysterisch wordt open gedaan of wanneer iemand lichtelijk in paniek raakt.

De rode draad door iedere ‘All You Need Is Love Kerstspecial‘, is de bus die mensen van Schiphol meenemer om hen bij de geliefde te brengen. Het mooist is wanneer de geliefde naar buiten rennen, zodat zij de mensen in de armen kunnen vliegen. Hoe ongemakkelijk het er soms ook uit ziet. Het blijft een mooi moment om te zien. Hoe persoonlijker verhaal, des te groter de kans dat je met tranen op de bank zit te kijken.

Voor mij is iedere ‘All You Need Is Love Kerstspecial‘ het begin van de kerst. Je merkt direct dat je geluk hebt, met in mijn geval mijn vriend. De liefde zit goed, en ben blij dat er geen geliefde ver in het buitenland wonen. Zat jij ook klaar voor de special met daarbij een doos tissues?

Latest Reviews

Ook interessant
De eerste halve finale van Holland’s Got Talent heeft een andere opzet