De Toy Story 4 teaser trailer laten je in spanning wachten tot dat de film uit gaat komen
Bron: Disney & Filmdepot | Toy Story 4

De Toy Story 4 Teaser Trailers

De Toy Story 4 teaser trailer laten je in spanning wachten tot dat de film uit gaat komen

De animatie film wat er voor zorgde dat de 3D animatie een hit werd was ‘Toy Story’. Er zijn heel wat jaren verstreken en de animatie wordt steeds realistischer. Waardoor het soms niet te onderscheiden van een echte film. Zoals de teaser trailer van ‘The Lion King‘. Pixar kan geen genoeg krijgen van het levende speelgoed en lanceerde eerder de ‘Toy Story 4 teaser trailers’.

Het heeft even geduurd voordat ik dit wilde gaan delen. Niet omdat er andere berichten belangrijker waren, maar dat de makers van de film en de ‘Toy Story 4 teaser trailers’ weinig geven om over te schrijven. Je krijgt mooie en soms ook grappige beelden te zien. Toch laat het weinig los over het vierde deel van de animatie film serie. Want welke kant gaat het verhaal op? Aan het eind van deel 3 waren de speelgoed poppen bijna verbrand. Proberen zij het nu goed te maken?

Hierboven staat de eerste van de ‘Toy Story 4 teaser trailer’. Waarin je de oude bekende speelgoed vrienden in slowmotion voorbij ziet komen. Er is een nieuwe deelnemer, en wel in de vorm van ‘Forky’. Wat Disney tot nu toe los laat is ‘Woody ontdekt tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn’. Waar het nieuwe speelgoed zorgt er voordat de interesse buiten de speelkamer wordt gekweekt. Tot nu toe lijkt het erop dat er een reis buiten de kamer muren wordt ondernomen.

Er is meer, want een dag later werd het tweede filmpje van de ‘Toy Story 4 teaser trailers’ online gezet. Waarin deze theorie al direct wordt bevestigd. Woody en Buzz komen terecht op een kermis. Waar twee knuffels het verhaal van de vorige films in het kort weten te vertellen.

De twee Toy Story 4 teaser trailers geven meer weg dan dat je in eerste instantie zou verwachten

De stemmen van Ducky en Bunny worden ingesproken door Keegan-Michael Key en Jordan Peele. De combinatie van de twee vormen een perfecte match, dat hebben zij eerder bewezen. Met de animatie erbij lijkt de humor nog beter tot zijn recht te komen. De tweede van de ‘Toy Story 4 teaser trailers’ liet heel goed zien hoe ver de animatie van tegenwoordig gaat.

Want Ducky en Bunny zien eruit alsof jij de knuffels zo uit beeld kan pakken. Ook al is er niet veel om over het verhaal mede te delen. Er is genoeg om naar uit te kijken. Vanaf 26 juni kan jij naar de Nederlandse bioscoop. Wil jij zien hoe Buzz en Woody het er vanaf brengen in deel 4?

Latest Reviews

Ook interessant
Eurovision Song Contest
Zit de winnaar van het Songfestival tussen de 6 deelnemers?