New Movie Trailers

De trailers van Annihilation, Maze Runner 3 en Isle Of Dogs zijn uit!

Heb je de trailers van Annihilation, Maze Runner 3 en Isle Of Dogs al gezien? Zo niet, hieronder zijn ze te zien

Ook al is het in de bioscopen niet zo heel druk met nieuwe films, maar komen binnenkort komen er een hoop andere films aan. Zoals Annihilation, Maze Runner 3 en Isle Of Dogs. Bekijk de trailers en kom erachter de de komende periode of zelfs volgend jaar in de Nederlandse bioscopen gaat draaien.

De vorige keer deelde ik de trailers van Coco, Red Sparrow, Tomb Raider en All The Money In The World. Heb je ze gemist of wil je de trailers nogmaals bekijken? Klik op de link hierboven.

Annihilation – 22 februari in de Nederlandse bioscoop

Vorig jaar kwam de film Arrival uit en dit jaar komt er een trailer uit dat mij hetzelfde gevoel gaf als die film. Er gebeurd iets op de aarde dat onderzocht moet worden. Een sterrencast waar onder andere Nathalie Portman, Jennifer Jason Leigh en Tessa Thompson als hoofdrol in te zien zijn. De teaser trailer ziet er prachtig uit en geeft mij aan de andere kant het gevoel wat Warner Bros en DC neer kunnen zetten met een Poison Ivy.

Mochten zij inspiratie op willen doen? Dan moet zij Annihilation zeker gaan kijken en notities gaan maken. In Nederland kan je vanaf 22 februari naar Annihilation.
In de tussentijd zal Universal een volledige trailer uitbrengen om meer over het verhaal bekend te maken.

Maze Runner: The Death Cure – 25 januari in de Nederlandse bioscoop

Het heeft een lange tijd geduurd voordat het derde deel van de Maze Runner was gefilmd en daadwerkelijk in de bioscoop te zien zal zijn. Dit komt omdat de hoofdrolspeler Dylan O’Brien kreeg te maken met een ongeluk. Waardoor de opnames van de nieuwe Maze Runner: The Death Cure werden uitgesteld. Of de film nog gaat scoren is een hele grote vraag.

Films als The Hunger Games verfilmingen van tiener boeken zijn een beetje uit in Hollywood. Het scoort niet zoals de studio’s hopen. En het laatste deel van The Divergent films komt niet op het witte doek maar is nu veranderd naar een televisie serie. De makers van de Maze Runner hopen dat het derde deel goed gaat scoren.

Isle Of Dogs – 10 mei in de Nederlandse bioscoop

Animatie wordt op verschillende manieren gemaakt. De grote studio’s als Pixar en Illumination Studio’s gebruiken de computer om een korte film of een anderhalf uur durende film. Er zijn andere manieren en dat laten de makers van The Isle Of Dogs zien. Met stop motion ziet het er niet zo gelikt uit dat je gewend bent van de grote animatie films laten zien. Het verhaal lijkt simpel te zijn, een jonge jongen gaat opzoek naar zijn geliefde hond. Alleen zijn de omstandigheden niet zo simpel. Het ziet er leuk uit en is in de stijl van films als: Fantastic Mr Fox, The Boxtrolls en Kubo And The Two Strings.

Latest Reviews