New Movie Trailers

Kijk naar de trailers van de films die dit najaar uitkomen

Zit jij dit najaar in de bioscoop om naar één van de volgende films te kijken?

2017 is bijna op de helft, en dat betekend dat de filmstudio’s zich beginnen de focussen op het einde van het jaar.
Want zij willen je lekker maken met een aantal trailers voor film die dit najaar uit gaan komen.
Naast het zomerseizoen, dat bomvol zit met keihard blockbusters is december de tweede periode dat de grote klappers worden gemaakt als het om films gaat.
De afgelopen tijd kwamen de trailers van Star Wars: The Last Jedi, American Assassin en Kingsman: The Golden Circle uit.

De eerste en de laatste moeten na een succesvolle zich gaan bewijzen. Want zijn de mensen zo geïnteresseerd in de film dat zij ook naar de bioscoop gaan? Star Wars denk ik wel, want Rogue One was de eerste spin-off die scoorde. Dan moet The Last Jedi dat toch ook lukken? Kan het vervolg op de verrassende Kingsman het ook waarmaken?

Star Wars: The Last Jedi – 13 december in de Nederlandse bioscoop

In 2015 kwam na een aantal jaar eindelijk het vervolg. Het was de introductie van nieuwe personages maar ook de oude garde was van de partij. Dit zorgde ervoor dat de interesse zo goed was dat er snel meer dan een miljard euro werd verdiend.
In The Force Awakens ging Rey opzoek naar Luke Skywalker. Aan het eind was hij gevonden en daar gaat The Last Jedi verder. Want wat gebeurd er nadat Rey en Luke elkaar voor het eerst zien?

De mysterieuze teaser trailer geeft nog heel veel weg wat er gaat gebeuren. Toch weet je dat het een gevecht gaat worden tussen het goede en het kwaad.
Het is nog even wachten want 13 december is de nieuwste Star Wars film in de bioscoop te zien.

American Assassin – 15 september in de Nederlandse bioscoop

American Assassin laat het najaar beginnen met een knal.
Nadat Dylan O’Brien te zien was in de Maze Runners en ook voor even terug was bij Teen Wolf was het tijd voor een nieuw film. Vorig jaar was de acteur ook te zien in de waargebeurde film Deepwater Horizon.

In American Assassin speelt Dylan de rol van Mitch Rapp, hij komt samen met zijn vriendin midden in een schietpartij. En daarbij komt zijn vriendin om het leven. De daders die erachter zitten weten te ontsnappen. Alleen laat Mitch het daar niet bij zitten. Hij is uit op wraak.
Ik ben heel benieuwd hoe overtuigend Dylan in de verfilming van het populaire boek te zien is. Want hij moet acteren en daarbij ook vechten en schieten.

Kingsman: The Golden Circle – 5 oktober in de Nederlandse bioscoop

Ik was fan van de eerste Kingsman film, Kingsman: The Secret Service, de humor en de actie was goed. Omdat zij op een creatieve manier om gingen met de bloed en alle andere effecten waardoor het een 16+ film zou worden, was het leuk om naar te kijken.
Waar ik ook heel benieuwd naar ben is wat de Amerikaanse tak van de Kingsman te bieden heeft bij de film.
Want dat is de richting waar het 2e deel op gaat.

Bereid je voor op de slechterik Poppy gespeeld door Julianne Moore. In het tweede deel Channing Tatum, Halle Berry, Jeff Bridges en Pedro Pascal te zien. Colin Firth zal terug keren maar wat is er in de tussentijd met hem gebeurd?

Latest Reviews