In de documentaire serie over Famke Louise krijg je een kijkje in het hectische leven van de zangeres
Bron: Videoland | Famke Louise

De Videoland documentaire over Famke Louise

In de documentaire serie over Famke Louise krijg je een kijkje in het hectische leven van de zangeres

In de documentaire serie over Famke Louise krijg je een kijkje in het hectische leven van de zangeres
Bron: Videoland | Famke Louise

Toen Famke Louise mee deed aan het modellen programma ‘Models In Paris’ was het voor mij duidelijk dat zij iets bijzonders in zich had. Dat werd later duidelijk toen de eerste single ‘Op Me Monnie’ uit kwam. Heel Nederland leek een mening over haar klaar te hebben. Toen zij eerst als Youtuber en daarna als zangers steeds meer bekendheid kreeg, werd de liefde en haat van mensen steeds heftiger.

Het lijkt er ook op dat het haat was zij uitbrengt of er een liefde voor hebt. Iets wat niet vaak gebeurd. Een persoon als Famke Louise verdiend het als bekende Nederlander op een eigen documentaire serie te krijgen. De serie werd gelanceerd bij de streamingdienst Videoland. Waardoor je een kijkje krijgt in het hectische leven van Famke. Zij heeft veel mee gemaakt in het leven, waardoor zij een dikke huid heeft gekregen. Dat wat al snel duidelijk wanneer de vier afleveringen hebt bekeken.

De documentaire serie over Famke Louise is voor de mensen die haar tot op het bot haten. Je krijgt namelijk een hele eerlijke en oprechte Famke te zien. Samen met haar moeder, oud management en mensen om haar heen krijg je te zien wat zij de afgelopen maanden heeft mee gemaakt. Ook komen de problemen van haar relatie en haar relatie met haar vader voorbij. Het heeft haar gevormd zoals zij nu is. Je krijgt als buitenstaander begrip voor wat zij in haar jonge leven heeft mee gemaakt.

Je hoeft geen fan van haar te zijn om het te kunnen begrijpen. Famke Louise heeft dromen en wilt wat bereiken. Maar wilt niet de hoofdprijs te betalen voor de roem. Dat is de uiteindelijke boodschap in de documentaire serie. Misschien een gigantische spoiler, maar aan het einde van de serie breekt zij met het management. Zij willen haar helpen om alles uit het moment te halen. Alleen moet zij er te veel voor laten. Voor sommige kan het over komen dat zij haar wilde gebruiken om zelf te kunnen verdienen. Dat gevoel kreeg ik niet.

Dankzij de documentaire serie over Famke Louise heb ik veel respect voor haar gekregen

Dankzij de documentaire serie over Famke Louise heb ik veel respect voor haar gekregen
Bron: Elle.com | Famke Louise

Vooral de open en emotionele Famke Louise zorgde bij mij voor respect voor haar. Er wordt hard gewerkt om muziek te maken. Ook is de haat op de sociale media enorm. Wat voor mij een hele grote reden kan zijn om te stoppen. Er wordt met verschillende ziektes gescholden plus dat zij haar het liefst dood willen. Iets wat ik niet kan begrijpen. Zeker als je geen fan bent, laat haar muziek en Famke Louise zelf links liggen. Stop de tijd in iets positiefs in plaats van negativiteit te verspreiden.

Je hoeft niet veel tijd vrij te maken om de documentaire serie te kijken. Want de vier afleveringen duren per stuk zo’n 30 minuten. Waardoor het prima op een middag is te bekijken. Al heb ik na twee afleveringen de serie afgezet, om later verder te kijken. Want op een bepaald moment wordt het eentonig en ben je geneigd om ondertussen op je telefoon te gaan kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Floor Adams heeft haar passie en persoonlijke ervaringen in de korte animatie film Mind My Mind gestopt
Mind My Mind Review