De zomer van Netflix

Zoek jij verkoeling om de hete dagen door te komen? Dit is de zomer van Netflix

Als je de zomer niet buiten wilt doorbrengen dan is de kans groot dat je blijft scrollen en zoeken door de catalogus van Netflix. Om je een kleine voorsprong te geven of juist een hoop tijd te besparen wil ik je meenemen wat de zomer van Netflix inhoud. Met andere woorden, welke nieuwe series en films mag je de komende twee maanden niet gaan missen bij de on demand dienst?

Je kan er niet omheen, want een grote kans is dat de televisiezenders grotendeels herhalingen gaan uitzenden. Nu worden er een aantal nieuwe programma’s gelanceerd bij bijvoorbeeld RTL en SBS6. Verder zijn er een aantal bekende series terug gekomen voor een tweede seizoen. Zo lanceerde Netflix eerder nieuwe seizoenen van ‘Luke Cage‘, ‘GLOW‘, ‘Queer Eye‘ en ‘Nailed It’. Ook de nieuwkomers als ‘Kiss Me First‘ en ‘The Hollow’ zijn het kijken meer dan waard. Genoeg om naar te kijken in de zomer van Netflix.

Sugar Rush

Er zijn genoeg series te zien waarbij er deelnemers zijn die proberen om prachtige baksels te maken. In ‘Sugar Rush’ draait het om een competitie wedstrijd waar de deelnemers zo zoet mogelijke creaties moeten maken. Van kleine cupcakes tot grote over de top taarten. Vanaf 13 juli kan je watertandend gaan kijken hoe de verschillende creaties worden gemaakt. Het wordt een zoete zomer van Netflix.

Orange Is The New Black

Het is alweer tijd voor een zesde seizoen van de Netflix original series ‘Orange Is The New Black’. De on demand dienst liet afgelopen week eindelijk een trailer los. Zo kom je erachter wat de gevangenen staat te wachten. En dat is een nieuwe setting, dankzij de gebeurtenissen van seizoen 5. Kijk hierboven naar de trailer en vanaf 27 juli staan de nieuwe afleveringen op Netflix.

The Bleeding Edge

The Bleeding Edge - Zomer van Netflix
Bron: Netflix | The Bleeding Edge

Vanaf 27 juli komt de documentaire ‘The Bleeding Edge’ online. Waar je in de medische wereld van Amerika stapt. Want de medische wereld krijgt steeds meer te maken met technologie, alleen zorgt dat ook voor veel problemen die zover gaan dat mensen komen te overlijden. Deze documentaire gaat kijken wat er aan de hand is, ook komen persoonlijke verhalen aan het bod. Zodat je als kijker mee krijgt wat er in de bijzondere en mysterieuze wereld gebeurd.

Disenchantment

Netflix heeft waarschijnlijk een pareltje te pakken. Want de makers van ‘The Simpsons’ en ‘Futurama’ hebben een nieuwe serie ontwikkeld voor de on demand dienst. Ik denk dat zij hopen dat dit de nieuwe hit gaat worden, en de zomer van Netflix gaat maken! De 10 afleveringen die vanaf 17 augustus online staat, volgen het verhaal van prinses Bean. Zij heeft zo haar eigenaardigheden, en samen met Elfo en Luci vormen zij het avontuurlijke trio. Waar zij het opnemen tegen ogers, trollen en andere magische wezens.

Ozark

Dit is voor mij een serie waar ik niet op kon wachten tot dat er een nieuw seizoen zou gaan komen. In 2017 kwam het eerste seizoen van ‘Ozark’ uit en was een regelrechte hit! Het verhaal draait om het gezin van Marty Bride. Hij moest in het eerste seizoen verhuizen om te blijven leven, en daar geld wit wassen. De rust lijkt weder gekeerd, maar niets is wat het lijkt. Maak je klaar voor de serie dat de zomer van Netflix afsluit, en spanning vanaf de eerste aflevering voelbaar is.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
What Men Want Review